Question Looking for a vendor Güvenilir (Dürüst) Bir Kaynağa İhtiyacınız Var!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hey... burası karanlık ağ. Pek dürüst bir yer değil, biliyorum. Ancak, oralarda bir yerlerde, kendi emanet kurallarına GERÇEKTEN uyan bir vicodin/hidrokodon/norco sitesi/satıcısı olmalı. Ürünü teslim eden bir satıcı.

Biri bana doğru yolu gösterebilir mi? Kazıklanmaktan çok yoruldum!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Prophet her ay birkaç tane yayınlıyor. Tanıdığım gerçek reçeteli uyuşturucu satan tek kişi o. Tek satanın o olduğunu söylemiyorum ama doğruladığım tek kişi o. Birçok kişinin sahte ilaç sattığına şahitlik edebilirim. Eczaneden pembe 30mg oxy alamıyorsanız, o zaman burada satılan iğneli olanlar gerçek değildir. Yeşil Xanax da aynı şekilde. Her zaman emanet servisini kullanın. Bu sitedeki biri sizi ikna etmeye çalışıyorsa, sizi kazıklamayı umuyordur.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Bu adam bir dolandırıcı. Asla telgrafla uyuşturucu almaya çalışmayın, zaten telgraftan oluşuyor ve sahibi hapiste ve kuş gibi ötüyor

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Her ay birkaç tane hidrokodon 7.5 ve 30 mg oksi alıyorum. Kaynağımın bunları ne zaman ve kaç tane aldığını asla bilemiyorum, bu yüzden sayı her zaman farklı oluyor. Sattığım hidroslar hakkındaki incelemelerim onların gerçek olduğunu kanıtlıyor, tıpkı benim oksi'mi de test eden Frit gibi. Şu anda elimde kalmadı ama yeni stok aldığımda listelerimi güncelliyorum. Stoklarım tükenmiş olsa bile listeme bakabilirsiniz

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Cevap verdiğiniz için teşekkürler ancak ayda birkaç taneden fazlasını arıyorum. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Oksi 30'larımı toplu fiyattan satın aldıysanız, ki bu genellikle ayda 30-35 haptır, o zaman başına 31 $ ödeyeceksiniz. Dörde böldüğünüzde dört adet 7,5 mg'lık oksi elde edersiniz ve her biri 31 $'dan her 7,5 mg için 7,75 $ ödersiniz. Her biri 10 adet olan 7,5 dros'larımdan 30 tanesini toplu olarak satın alırsanız, her 7,5 mg hidros için 10 dolar ödersiniz. Elde ettiğim fırsatları aktarabiliyorum ve oksi için daha iyi bir anlaşma yapıyorum. 30 oksi hapı ayda 120 tane 7,5 mg hap almak gibi ve 7,5 mg hidroslardan daha güçlü ve daha ucuzlar. Temel olarak, 7,5 mg hidros için ödeyeceğinizden 2,25 $ daha ucuza ayda 120 ila 140 adet 7,5 mg oxy hapı alabilirsiniz. Bu şekilde paranızın karşılığını daha fazla alırsınız ve ayda birkaç taneden fazlasını aradığınızı söylüyorsunuz, 30-35 30 mg oksi sadece birkaç hap değildir. Ağrı için alınırsa 120-140 hap eder ki kanser ya da onun kadar ciddi bir şeyiniz yoksa doktor size bunu vermez. Ve fiyatına gelince, eğer gerçek 30'luk oksi hapları toplu olarak satın alındığında hap başına 31 dolardan daha ucuza bulursanız bana haber verin çünkü ihtiyacı olanlara satmak için kendim alabilirim. 930$, 30 hap için çok fazla gibi görünüyor, ta ki siz onu parçalayıp hemen hemen her yerde hidros ile bulduklarınızla karşılaştırarak hesap yapana kadar. Eğer ilgileniyorsanız Çarşamba günü beni görmeye gelin.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Burada bir tane bulmakta zorlanıyorsanız, belki DrugHub veya Archetyp pazarlarına göz atabilirsiniz. Daunt(dot)link adresinde bulunabilirler. Her zaman web sitelerini pazarladığınızı doğrulayın

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Anlamadım... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Tor yüklü mü?

Site daunt.link
Orada pazarlar var

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Lütfen dikkatli olun, darknet üzerindeki sahte hapların miktarı şaşırtıcıdır ve bazıları düpedüz tehlikelidir

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Bu bölümde sağlanan her şeyi, kandırılma riski olmadan satın alabilirsiniz.
Bir ülke veya bölge seçin ve sipariş ettiğiniz şeyi alın.
Opio da var: Hidrokodon, metadon, OXY