Oksi 30'larımı toplu fiyattan satın aldıysanız, ki bu genellikle ayda 30-35 haptır, o zaman başına 31 $ ödeyeceksiniz. Dörde böldüğünüzde dört adet 7,5 mg'lık oksi elde edersiniz ve her biri 31 $'dan her 7,5 mg için 7,75 $ ödersiniz. Her biri 10 adet olan 7,5 dros'larımdan 30 tanesini toplu olarak satın alırsanız, her 7,5 mg hidros için 10 dolar ödersiniz. Elde ettiğim fırsatları aktarabiliyorum ve oksi için daha iyi bir anlaşma yapıyorum. 30 oksi hapı ayda 120 tane 7,5 mg hap almak gibi ve 7,5 mg hidroslardan daha güçlü ve daha ucuzlar. Temel olarak, 7,5 mg hidros için ödeyeceğinizden 2,25 $ daha ucuza ayda 120 ila 140 adet 7,5 mg oxy hapı alabilirsiniz. Bu şekilde paranızın karşılığını daha fazla alırsınız ve ayda birkaç taneden fazlasını aradığınızı söylüyorsunuz, 30-35 30 mg oksi sadece birkaç hap değildir. Ağrı için alınırsa 120-140 hap eder ki kanser ya da onun kadar ciddi bir şeyiniz yoksa doktor size bunu vermez. Ve fiyatına gelince, eğer gerçek 30'luk oksi hapları toplu olarak satın alındığında hap başına 31 dolardan daha ucuza bulursanız bana haber verin çünkü ihtiyacı olanlara satmak için kendim alabilirim. 930$, 30 hap için çok fazla gibi görünüyor, ta ki siz onu parçalayıp hemen hemen her yerde hidros ile bulduklarınızla karşılaştırarak hesap yapana kadar. Eğer ilgileniyorsanız Çarşamba günü beni görmeye gelin.