Bu benzersiz, tamamen vücutla ilgili, sonra çikolata kahverengi 4ho / aco dipt var mutlak en hızlı zihin sikişi ama yine de bir tür boş Dipt'ten bahsetmeyeceğim bile, taşaklarım gibi kokmalı ve herkesi kurbağa insanlar gibi seslendiriyor kesinlikle bir yenilik, Sonunda 4 hos ve acos iyi özel bir şey yok yüksek dozlarda gerçekten çıldırabilirsiniz det ail'e bile girmeyeceğim oradaki herhangi bir versiyonu şahsen bizi Aco Dmt'ye getiren mutlak bir saçmalık olduğunu düşünüyorum benim istiyorum Hiç mantıklı bir doz almadım ama sonra yine hayatım boyunca hiç bu kadar sarsılmadım bulmacayı açmak gibi hellraiser'dan kutu alıntı artık oyun yok çocuk oynamak için zaman 15 dakika saf mutlulukla başlar sonra cehennemin sandalet olacağı bir yere götürür korkuyu bile açıklayamıyorum varlıkların hepsi mürekkep balığı gibi nedense güzel mürekkep balığı gibi hava başka bir boyut gibi açılıyor ve onları sonuçlandırıyor bana böyle hisseden tek kişi olup olmadığımı söyle bu ama hayatım boyunca en az 100 Gram'dan geçtim ve bir kez bile istediğim yolculuk değildi, çoğu zaman ihtiyacım olan yolculuktu, yani içeride kalabilirsem ve birini hastaneye götürmeyecek insanların etrafında olabilirsem ve burada sadece 50 mg'lık dozlardan bahsediyoruz bok 100 mg'da 2ce yapar SADECE BAHÇE ÇEŞİDİ FRAKTAL KÖRSÜNÜZ HYSTERICAL LAUGHTER bunu mxe ile bir kombinasyon olarak kullanırdık, o zaman garipleşti her neyse, bu bir övünme değil, bu gerçek bir gerçek soru, ikame edilmiş triptaminlerden herhangi birinde gerçekten iyi vakit geçiren var mı, orada bazı iyi olanlar vardı AMt 5meo hariç arkadaşımın çok farklı dozajlara sahip olduğunu öğrendim Yeterince devam ettim