Question Cıva nitrat?

danil1398

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Forumda cıva nitrat satacak kimse var mı?

Termometreleri tamamen aramak ve kendiniz yapmak çok yorucu. Ve burada bir sorun yarattığımızı düşünüyoruz, yani hep aynı gücü kaybediyoruz ve hazırlanan cıva nitratı buzdolabında sakladığımızda birkaç gün sonra özelliklerini kaybettiğine inanıyoruz. Avrupa'yı arıyoruz ve hiçbir yerde bulamıyoruz, Amazon'da da yok.

Yani eğer birisi cıva nitrat satacaksa gerçekten alsın, en azından Avrupa'da kendimizin satın alabileceği somut bir şey çıkana kadar.

Yoksa Merkür'ün satacak kimsesi var mı?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Bazı insanlar Hg(NO3)2 üretmek için Amazon'dan cıva anahtarları sipariş eder, ayrıca nitrat yerine cıva klorür de kullanılabilir.
Cıvasız amf sentezinde yağma.

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
İyi Dani.

Cıva Nitrat satan bir Rus şirketi var, adını istersen sana özel olarak verebilirim. Ben biraz aldım ve 3 hafta içinde elime ulaştı.

Ama sonunda ihtiyacım kalmadı çünkü sentezi İspanya'dan satın alabileceğim merkürik klorür ile yapmaya çalıştım (eğer Avrupa'dan iseniz belki ilgilenirseniz size gönderebilirim)

Cıvalı anahtarlar istemek, termometreler kullanmak... kaçınmak istediğim bir yol, iyi üretimler elde etmek istiyorsanız çok hantal görünüyordu.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Bunu ne zaman yaptınız? AB ile Ru arasında bazı lojistik sorunlar olduğunu duydum. Bazı insanlar oradan teslimatta sorun yaşıyor.