MDMA tuzları tuhaf sorun

subzero

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pmk glisidattan mdp2p elde ettim ve Al / Hg ile indirgeme yaptım, 15 g mdma hcl tuzları ile bitirdim. Birçok kez aseton ile yıkadım.
Sorun, yeniden kristalleştirme için 10 g tuzu çözdüğümde ortaya çıktı. Çözdüğümde çözelti yeşil ve sonra koyu yeşil oldu ve tüm tuzlarımı kaybettim, ondan sonra tuz yoktu, hatta tüm suyu buharlaştırmayı denedim ve böylece tuzlar hiç kalmadı, sonra diğer 5 g ürünle denedim ve aynı sonucu aldım, koyu yeşil çözelti ve "yok edilmiş" ürün.

Ürünümün tamamını kaybetmem nasıl mümkün olabilir? Marquis üzerinde test ettim, mdma, etkilerini bilmeye çalışmadım ama çok acı bir tadı vardı.
Çok fazla ısı mdma hcl tuzlarına zarar verebilir mi?

Teşekkürler

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
heta mdma molekülüne zarar vermez. ama mdma'nızla birlikte çok fazla katkı maddesi var, bu yüzden yeşil veya siyah yeşil. kesin olarak söylemek zor % 40 katkı maddesi olabilir, kladestin laboratuvarı için oldukça normaldir. piyasada satılan tüm bu kahverengi büyük "champane" kayaları gerçekten% 60 saflıktadır. o zaman suyu kaynatarak buharlaştırırsanız, mdma'nızı da buharlaştırırsınız kardeşim. çok kötü.
Ürününüz ne kokuyor? Anason kokusu mu?

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,938
Deals
1
Ne yaptığınızı adım adım anlatabilir misiniz?

subzero

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tekrar indirgeme yaptım ve bu sefer çok iyi ve saf tuzlar elde ettim, tuzların neden önceki partiden farklı "hatalı" olduğunu bilmiyorum

subzero

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ayrıca önceki partiden tuzlar toz halindeydi ve şimdi kristal formda, belki de tuzlara sol içinde ısı ve fazla asit ile zarar verdim?