Looking for a vendor MDMA Öncülleri ABD'de Tamamen Yasal mı?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Pmk glisidat esterleri ve tuzlarına alternatifler arıyorum ve ABD'de artık kesinlikle yasa dışıdan özel gözetim listesine kadar bir şekilde izleniyorlar. Biliniyorlar ve benim güvenlik ihtiyaçlarım için bu bir sorun.

Yakın zamanda bu kimyasalları özel gözetim listesine aldılar;

metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobütanoat (MAMDPA; MDMAPA)

Bu kimyasalın etil versiyonuna sahip olan var mı merak ediyorum.

MAPA'nın kontrol dışı bir amfetamin öncüsü analoğu da var, ancak MGPA veya metil 3-okso-4-fenilbütiratın ABD'de tamamen yasal olduğuna ve etil 3-okso-4-fenilbütiratın da yasal olduğuna inanıyorum.

Metil 3-okso-4-fenilbütiratın metilendioksi versiyonunun veya etil çeşidinin mevcut olup olmadığını merak ediyorum.

Aksi takdirde, ABD'de yasal olan yeni kimyasallar varsa, onlara da açığım. Beni doğru yöne yönlendirebilecek biri varsa, bu harika olur! Teşekkür ederim!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Bunların hiçbiri ABD'de analoglar yasası kapsamında "tamamen yasal" değildir. Şimdiye kadar mdma'nın en düşük anahtar öncüsü Sassafras albilum'dur. Doğu ABD'de yaygın olarak bulunur 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Bu çok iyi bir nokta. Sanırım analgoue yasası kapsamına giren şeylere bakıyorum, çünkü bunun kovuşturma için sıklıkla kullanılmadığı görülüyor. Eğer bir anlam ifade ediyorsa, kesinlikle gri bir alan.

Yani bu benim düşüncemi tersine çeviriyor.

Sassafras doğudan daha fazla bulunur, güney ve orta doğu bölgelerinde de vardır. Kişisel ölçekli kimya için çok uygundur. Bu ve vanilya lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Bu federal bir yasa, yani Dea tarafından suçlanmanız gerekecek ve ikna edilirseniz federal suçlamalar ve federal hapis olacak. Yine de yerel LE'nin onları ARAMAYACAĞINA güvenmezdim, arayacaklarından oldukça eminim

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
28
kendi mdp2p'nizi sentezlemeye bir göz atın. etil vanilinden başlayabilirsiniz