- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 69
Pmk glisidat esterleri ve tuzlarına alternatifler arıyorum ve ABD'de artık kesinlikle yasa dışıdan özel gözetim listesine kadar bir şekilde izleniyorlar. Biliniyorlar ve benim güvenlik ihtiyaçlarım için bu bir sorun.
Yakın zamanda bu kimyasalları özel gözetim listesine aldılar;
metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobütanoat (MAMDPA; MDMAPA)
Bu kimyasalın etil versiyonuna sahip olan var mı merak ediyorum.
MAPA'nın kontrol dışı bir amfetamin öncüsü analoğu da var, ancak MGPA veya metil 3-okso-4-fenilbütiratın ABD'de tamamen yasal olduğuna ve etil 3-okso-4-fenilbütiratın da yasal olduğuna inanıyorum.
Metil 3-okso-4-fenilbütiratın metilendioksi versiyonunun veya etil çeşidinin mevcut olup olmadığını merak ediyorum.
Aksi takdirde, ABD'de yasal olan yeni kimyasallar varsa, onlara da açığım. Beni doğru yöne yönlendirebilecek biri varsa, bu harika olur! Teşekkür ederim!
Yakın zamanda bu kimyasalları özel gözetim listesine aldılar;
metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobütanoat (MAMDPA; MDMAPA)
Bu kimyasalın etil versiyonuna sahip olan var mı merak ediyorum.
MAPA'nın kontrol dışı bir amfetamin öncüsü analoğu da var, ancak MGPA veya metil 3-okso-4-fenilbütiratın ABD'de tamamen yasal olduğuna ve etil 3-okso-4-fenilbütiratın da yasal olduğuna inanıyorum.
Metil 3-okso-4-fenilbütiratın metilendioksi versiyonunun veya etil çeşidinin mevcut olup olmadığını merak ediyorum.
Aksi takdirde, ABD'de yasal olan yeni kimyasallar varsa, onlara da açığım. Beni doğru yöne yönlendirebilecek biri varsa, bu harika olur! Teşekkür ederim!