• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Event Yerel ilaç pazarı araştırması - Pomoc

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Zdravim chcel som prispiet do komunity ze by som napisal nieco malo o Slovensku a o tom ako to tu funguje. Potreboval by som vsak pomoc s niektorymi otazkami.
Bu nedenle, bu tür bir programa ihtiyacımız var.

2.1 Yerel çevrimiçi satıcıların ve web sitelerindeki trafiğin bir liste derlemesi

2.2 Ülkenizdeki popüler pazar yerleri ve sitelerinin/trafiklerinin analizi:

4.Ülkenizde uyuşturucu kullanımı ve uyuşturucu ticareti ile ilgili haberleri kapsayan tematik ve tematiğe yakın web sitelerinin/Telegram gruplarının veya Discord'daki kanalların/toplulukların veya diğer sosyal ağların kapsamlı bir listesi

Ladas

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Merhaba, bunu nasıl yapacağınızı tavsiye edebilir misiniz?

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Ne nasıl? Ne demek istiyorsunuz?

Ladas

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Nasıl satın alınır

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Bu soruyu neden burada sorduğunuzu anlamıyorum çünkü bu, bu yazının kapsamının tamamen dışında bir soru. Ama size özel bir mesajla geri yazdım.

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
bbg için analist olmak istiyorsanız, bu konuda bir şeyler bilmeniz gerekir, sadece kaydolup sonra bunu sizin için yapmamızı istemezsiniz ....

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Ty orko. Soramaz mıyım?

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Bir işe başvurduğunuzda, diğer insanlara bunu nasıl yapmanız gerektiğini de soruyor musunuz?

Hakaretten başka bir şey biliyor musunuz?

Not: Ciddiyetiniz de tartışılabilir.... Önce bana bir şey istediğini yazıyorsun, sonra da ölü taklidi yapıyorsun....

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Belli ki anlamamışsınız, bu yüzden size açıklamaya çalışacağım. Bu topluluk için bir şeyler yapma işi değil. Dünyada hiç kimse her şeyi bilemez, bu yüzden birinin yardım edip edemeyeceğini sormak normal ve doğaldır. Tüm Slovak sitelerini vs. bilmediğim için 3 soruyu tam olarak işleyemedim ve sadece 3 soru sordum, bu yüzden kimsenin benim için her şeyi yapmasını istemedim, mesele şu ki, yardım etmek isteyen yardım etsin, yardım etmek istemeyen yardım etmesin. Diğer "ulusal" gruplarda tam olarak bu "Anket" için oluşturulmuş tamamen benzer sorularla karşılaşabilirsiniz. Ciddiyetimden hiç şüpheniz olmasın. Her neyse, burada kesinlikle tartışmak istemiyorum çünkü bu utanç verici ve ciddiyetsiz bir durum ve aşırı tepkim için sizden özür dilerim, kabul ediyorum. Ancak bir sorununuz varsa veya hala bana bir şey söylemek istiyorsanız, lütfen bana özel mesaj yazın.