Question Bu site yasal mı?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Bu tedarikçiden hiç sipariş vermedim ama ilk bakışta oldukça iyi görünüyorlar. Polonya'dan geliyorlar ve bu beni şaşırtmadı. Kullandıkları şişeleri de daha önce görmüştüm. Bunlar standart Polonya reaktif şişelerinin yanı sıra ACS kimyasalları için Avrupa ISO reaktif şişeleri. Şirket yıllar önce kurulmuş ve iletişim veya şirket bilgilerini hiç gizlemiyor gibi görünüyor. Yasal olduğunu düşünüyorum.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
100 yasal bir işletme ve arka kapı saçmalığı yok :D Onlar hakkında sevdiğim şey, teslim alma seçenekleri sunmaları ve çok fazla soru sormamaları!

Hatta 2 ay önce şirketlerini başka bir Polonyalı yatırımcıya sattılar ve şimdi uluslararasılaşma ya da en azından Avrupa ülkelerine daha fazla açılma üzerinde çalışıyorlar.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Genişlediklerini görmek güzel. Yine de, kimyasallar konusunda oldukça gevşek yasalara sahip oldukları için şirketin Polonya merkezli olmaya devam edeceğini umuyorum.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Ayrıca yasal olduğunu biliyorum ama e-postalara o kadar kolay cevap vermediklerini duydum

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Çalışanlarından biriyle kişisel iletişim kurmaya çalışın.
Bu şirketten sadece bir kişiyle sohbet ediyorum ve acil ve hızlı olması gereken durumlarda da onlara ulaşmakta hiç sorun yaşamadım

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Çırağım dün bir huniyi kırdığım için bana bağırdı. Yeni bir tane sipariş etmem gerekebilir.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ahhh bu berbat adamım! Geçen hafta 20L 3 Boyun RBF'yi kırdım, nasıl bir his olduğunu bilirim

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Bunu duyduğuma gerçekten üzüldüm

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Evet dostum bu çok kötü oldu ama oldu işte...Temizlerken oldu :/ Neyse ki stokta başka bir tane vardı

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Şanslısınız... eğer boynunuzda bir kırık varsa, onu kaynak yapmayı deneyebilirim. Cam üfleme, sahip olduğumdan emin olduğum bir hobi, ancak eksik olan şey uygun bir oksi-gaz torcu ve tabii ki tüpler, stopcocks ve bağlantı parçaları. 10L 3n rbf'imi bile deneyemedim... Hala en iyi doğaçlama üst karıştırıcının ne olduğunu merak ediyorum, sanırım birkaç hız kademesine sahip olduğu ve açık kaldığı için bir mutfak mikseri kullanabilirim.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Evet, bir tane daha bulduğum için inanılmaz şanslıydım.

Ne yazık ki bütün şişenin dibinin ortasında ortaya çıktı, bu yüzden sanırım yapabileceğim bir şey yok, değil mi? :D :D

Mhmmm, elektronik tornavida makinelerinin böyle bir şey için kullanıldığını gördüm ama neden doğrudan bir üst karıştırıcı satın almadığınızı merak ediyorum?
Vevor'a bakın, çok ucuz olanları var. Sadece kimyasal amaçlar için bir tane istiyorsanız (vevor güzellik endüstrisi için tasarlanmıştır), sklep-chemland'ı kontrol edin

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Vevor'un kötü laboratuvar ekipmanlarının bir kurbanı olarak bunu ne kadar vurgulasam azdır, onlardan satın almayın, malları çöp!
Geçenlerde bir vakum pompası aldım, sadece tam olarak çalışmamakla kalmadı, aynı zamanda vakum pompasının her yerine yağ dökülmüş olarak geldi!
Onlardan almamın tek nedeni kimyaya yeni başlayan zavallı biri olmamdı.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
İtiraf etmeliyim ki onlardan aldığım ekipmanlarla ilgili hiçbir sorun yaşamadım

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Ayrıca, tüm 24\40 bağlantı parçalarına sahip olmaları ve bu nedenle diğer standartlarla (29\32; 14\23; vb.) Uyumsuz olmaları dışında başlangıç için mükemmel olan 32 adet sete sahibim, cam eşyalarla birlikte fiyatlarına göre oldukça iyi olan iki set stand aldım, vakum pompamın yağ değişimine ihtiyacı var. 24\40'dan 29\32'ye bazı adaptörler almayı dört gözle bekliyorum.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ekipmanlarıyla ilgili bir sorunum yok.

Sanırım fiyat aralıklarına bakıldığında bu biraz beklenen bir şey... 1.500 EUR'luk bir rotovapın 15.000 EUR'luk bir rotovap kadar iyi performans göstermemesi bana makul geliyor

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ayrıca laboratoriumdiscounter.nl'yi önerebilirim, thylabs gibi YouTuber'lardan %7 indirim var

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Bunu biliyorum, teşekkür ederim! ama bilmeyen başkaları da olabilir...