Merhaba,
Öncelikle bana bu yasal kimya şirketinin "amacının" ne olduğunu açıklayabilir misiniz, satış mı? üretim mi? geliştirme mi? yeniden satıcı mı? çünkü bu denetlenecek sorulardan biri?
Üzgünüm ama planınızda o kadar çok hata var ki, bir denetim ve kolluk kuvveti sizi hemen yakalayacaktır.
Her şeyden önce, ne zaman denetleneceğinizi bilebilirsiniz ya da bilemezsiniz, bu planlı olabileceği gibi rastgele de olabilir, dolayısıyla buna hazırlıklı olabilirsiniz ya da olamazsınız.
İkinci olarak, eğer "paravan" şirketiniz olarak kullanmak istediğiniz şirket buysa, satın aldığınız laboratuar ekipmanına "uyan" küçük miktarlarda öncül madde satın alarak işe başlamak istersiniz.
Üçüncü olarak, şirketinizi en azından faaliyetinizin ilk 2-4 yılında herhangi bir yasadışı faaliyet için kullanmak istemezsiniz, yeni şirketler ülke sınırları arasında herhangi bir şey ithal / ihraç ederken gümrük tarafından denetlenmektedir.
Dördüncü olarak, ilk 2-4 yıl boyunca yasal bir işletmeye sahip olmanın nedeni, her şeyden önce denetlendiğinde ve gelir elde edildiğinde meşruiyettir.
Beşinci olarak, şirketinizi "ana" yasadışı prekürsör kullanıcısı olmak için kullanmazsınız. Yapmanız gereken şey, başka bir kişi adına paravan bir şirket açmak, öncülleri ana şirketiniz aracılığıyla satın almak ve paravan şirketinizi kullanarak kendinize satmaktır. Bu şekilde denetlendiğinizde sorumlu tutulmayacaksınız.
Burada devam edebilirim, ancak umarım bu senaryoları zaten düşünmüşsünüzdür?
Saygılarımla,
Fikir paylaşmak isterseniz bu tartışmayı PM'de sürdürebiliriz, bu işleri oldukça iyi bildiğim için yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.