Hekzan

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Hekzan'ın özelliklerine bakıyordum ve çözücü olarak kullanmak için uygun görünüyor.

Ayrıca ucuz da. Mephedrone sentezi için deneyimi olan var mı?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
4-MMC, DCM, Etanol, Metanol gibi polar çözücülerde daha yüksek çözünürlüğe sahiptir. Hekzan, Mefedron moleküllerinin polar fonksiyonel grupları ile etkileşime girdiğinde daha az verimli olmasına yol açan düşük bir polariteye sahiptir.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
DCM olabildiğince polar değildir, freebase mephedrone polar olmayan ortamda ve hidroklorür polar ortamda çözünür. Hekzan, bu isim altında satın alındığında genellikle pahalıya mal olur, ancak petrol eteri 40-60 esas olarak heksanlardan oluşur. Bu preparat için iyi mi? Peki, CHEM-IS-TRY

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Evet, çalışmıyor :)

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Hey dostum, neyin işe yaramadığı konusunda biraz daha ayrıntıya girebilir misin? Metil aminasyonundan önce BK4'ün içinde çözündüğü çözücü olarak hekzan yerine DCM/EA mı kullandınız?
DCM'im bittiği için gerçekten merak ediyorum ama işe yarayacağını umduğum 7 litrelik yeni bir hekzan kutum var. Metilaminimi önümüzdeki haftaya kadar alamayacağım, bu yüzden umarım bu yorumu görürsünüz.

momogf

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Ksylen thf dmso dcm toulen benzen etil asetat kullanabilirsiniz

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Ama hekzan yok mu?

momogf

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Anladım, teşekkür ederim.
Yine de bir deneyeceğim.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Başlangıç sıvısından damıttığım yaklaşık bir litre hekzan için bir kullanım alanı arıyorum....Bunson brülörü mü? 😄 Aslında heptan olduğunu düşünüyorum.

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
İşlerin sarpa sarması durumunda çok fazla hammadde kaybetmemek için çözücü olarak hekzan kullanarak küçük ölçekli bir reaksiyon yapmayı düşünüyorum, yaklaşık 100 g BK4 işimi görür.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Çok fazla 15g deneyi yapmıyorum🙄 ama yapsaydım bu bana çok para kazandırırdı. Belki de 2b4mp'de inanılmaz bir anlaşma yapıyorsunuzdur. Teslimata 160$/kg ödediniz. Bu 100g size 16$'a mal oldu, ama ödediğiniz, beklediğiniz, tırnaklarınızı yediğiniz, evinizi temizlediğiniz ve sonunda aldığınız zamana göre değeri nedir? 100 gram için kolaylıkla 50 dolar gibi görünüyor. Bir keresinde, uzun zaman önce, ebay'den biraz almıştım ve neredeyse 200 $/50g ödemiştim. Küçük bir tepkinin ne anlama geldiğini yeniden düşünmek isteyebilirsiniz.

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Mevcut durumumda 100 g küçük bir reaksiyon oluşturuyor,
Tanrım, 200$/50gs mi? 100gs'nin küçük ölçekli bir reaksiyon olmaması sizin fikriniz ve buna hakkınız var, aynı fikirde olmadığımı kabul edeceğim. Kg başına 160 dolar bile yüksek, öncüllerinizi nereden alıyorsunuz?
Ayrıca boş yere zaman harcamanın bk4'e nasıl bir değer kattığını anlamıyorum. İmkânlarım dâhilinde yapmam gereken işler var, düşünerek bir paketin bana daha hızlı ulaşmasını sağlayamam.

Last edited: