Hayır, doğru değil! ACS Sınıfı %99,9 İzopropil Alkol alın. Kaynatın, ardından başka bir cam kaptaki ürünün üzerine dökün. Çözünmeyen şey çöptür. Sıvıyı katı çöpten ayırdıktan sonra, cam bir fırın kabına dökün ve bekletin, rahatsız etmeyin, hareket süreci bozar, bu nedenle oda sıcaklığına soğumasını bekleyin, ardından çoğu buzdolabının ayarlanması gereken 33 dereceye ulaşana kadar dikkatlice buzdolabına koyun, bu sıcaklığa ulaştığında yaklaşık -3 dereceye ulaşana kadar dondurucuya koyun, sonra işiniz biter. İçinde hala sıvı olabilir, bu nedenle kalan sıvıyı çıkarmak için hepsini bir filtrenin üzerine dökün ve kristallerin kurumasını bekleyin ve alkolü atabilirsiniz. İsterseniz kurutma işlemini hızlandırmak için bir ısı lambası kullanabilirsiniz. Tamamen kuruduktan sonra, genellikle kristallerin dış kısmında bulunan kirlerden kurtulmak için soğuk asetonla yıkamayı seviyorum. Ayrıca, çözünmeyen çöpleri çıkarırken iyi sıvıyı ayırdıktan sonra sıvıyı yeniden kaynatmayı seviyorum ve bundan önce, onu zaten toz haline getirdim ve bir Aseton yıkama yaptım ve tabii ki işlemin kaynar alkol kısmından önce kurumasına izin verdim. ama gerekli değil. Isıtmanın en iyi yolu bir tencerede su kaynatmak ve Alkolü kaynar su dolu tencerenin içine bir bardakta koymaktır. Bu şekilde, şiddetli bir cehennem başlatma olasılığınız azalır! Tabii ki aptallık edip tencereye çok fazla su koyup bardağınıza taşırmayın, çünkü bu tamamen geri zekalıca ve pahalı olduğu kadar büyük bir parti hatası olur!