- Reaction score
- 0
Meth'ten cut çıkarmanın en iyi yolunu arıyorum. Bu harika forumda ilk kez bulunuyorum, bu yüzden lütfen doğru olmayan herhangi bir laf kalabalığını mazur görün. Şu anda kendi ürünümü üretmem mümkün değil, bu yüzden elimden geleni yapmak zorundayım. Satın alma imkanım var ancak ürün A sınıfı değil. İlk önce MSN olduğundan şüphelendim ancak başka maddelerle uğraştığıma inanıyorum. Asıl amacım kaliteli bir ürüne sahip olmak. Baktım ve araştırdım ve Aseton yıkama dışında ve hatta söz konusu kirleticileri çıkarmak için bir konveksiyon fırını kullanmak gerçekten işe yaramıyor. 5 oz yıkadım ve önemli ölçüde ürün kaybettim; 2 oz kaldı. Yıkamadan sonra bile kesiğin söz konusu üründe o kadar uzak olduğuna inanıyorum ki tamamen çıkarılması imkansız görünüyor. Yine de ürün zayıftı, baş ağrısı ve eklem ağrısına neden oldu. MSN gibi görünüyor evet ama gerçekten başka bir şeyle kesildiğine inanıyorum. Bunun ne olabileceği ve nasıl ortadan kaldırılacağı hakkında herhangi bir fikir. Yeni numaralar veya fikirler harika olurdu. Birkaç farklı kaynaktan ürün satın aldım ancak hepsi kontamine olmuş gibi görünüyor. Burada sınırlı durumdayım ve her türlü tavsiye için minnettar olurum. Kendi ürünümü üretmeyi çok isterdim ama şu anda bu hayalimi tamamlamak için gerekli tüm öğelere ulaşabileceğime inanmıyorum. Bu yüzden elimdekilerle yapabileceğimin en iyisini yapmak için bu planı tasarlamak zorunda kaldım. Her türlü tavsiye çok makbule geçecektir.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim