Question Giysilerden Amfetamin Bazını (A-Yağı) Çıkarın - acil yardıma ihtiyacım var

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Herkese merhaba,

Bir eczacının acil tavsiyesine ihtiyacım var.

Sipariş edilen A-Oil'in teslimat sürecinde satıcı paketi doğru şekilde kapatmamış, bu nedenle tüm sıvı
paketin içine yayılmıştır. Gizli olarak, giysiler yeniden paketlendi ve bu şimdi tüm yağ ile ıslanmış durumda. Bu büyük bir miktar, bu nedenle yağı çözmek için giysileri bir İzopropanol banyosuna koymanın ve ardından İzopropanolün buharlaşmasına izin vermenin mümkün olup olmadığı konusunda acil tavsiyeye ihtiyacım var.
Bu yapılabilir mi, yoksa yağı kıyafetlerden mümkün olduğunca iyi bir şekilde tekrar çözmek için daha etkili yöntemler var mı?

Şimdiden teşekkürler

Bay Sihir

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
IPA, ıslatın, olası boyalar onunla birlikte gelecektir, sorun değil, yıkayın / damıtın
"A-oil" demeyi bırakarak bana borcunuzu ödeyebilirsiniz, lütfen, teşekkürler

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Hızlı cevabınız için çok teşekkürler. Bu şekilde deneyeceğim.

Amfetamin freebase, biliyorum. Eski alışkanlıklar zor ölür:)

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
@chefgorden bu da bir yöntem olabilir.

IPA ile zaten bu yolu kullanıyorum. Sadece bir kısmını ıslatabildim, çünkü önemli ölçüde daha fazla IPA'ya ihtiyacım var ve işlemi 1-2 kez tekrarlamak istiyorum, böylece giyside mümkün olduğunca az kalsın. IPA'nın buharlaşması için kabı 1-2 gün açık bırakmak yeterli mi, yoksa büyük yuvarlak tabanlı bir şişe alıp IPA buharlaşana ve şişede serbest baz kalana kadar bir banyoda veya ısıtıcıda ısıtmak daha mı mantıklı?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Havada bırakmayın, baz kaybedersiniz ve sol kırmızı olur.IPA içindeyken çökeltmeyi deneyin, çok seyreltikse biraz buharlaştırabilir ve hemen ardından çökeltebilirsiniz.

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Sizi doğru anladıysam, IPA ile çözeltideki serbest bazın bir çökelti olarak dibe çökmesi gerekir, değil mi?
IPA'yı sadece serbest baz kalana kadar mı eleyeceğim? Bir parçayı buharlaştırmam gerekirse, daha nazik bir şekilde buharlaştırmak için açık alev yerine manyetik bir karıştırıcı kullanmak daha mı iyidir? Kullanılamaz bir baz ile sonuçlanmaktansa çok fazla soru sormayı tercih ederim.^^

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Hayır, bu bir sıvı ve homojen bir çözelti olacak. Alev yok.

buharlaşma hakkında konuşamam, atmosferik olarak veya en azından kasıtlı olarak yapmadım