Ham Afyon arıtımı

Dr.Mirakulix

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Merhaba arkadaşlar!

Bu konu hakkında tüm Web'i araştırdım ve sadece bu konuda çelişkili bilgiler buldum. Burada ham afyonu rafine etme/içilebilir afyona /Chandoo'ya dönüştürme deneyimi olan var mı? Özellikle fermantasyon konusunu merak ediyorum. Maddeyi apergillus niger aka küf ile tedavi etmenin gerekli olduğuna inanamıyorum.
Afyon / haşhaş özünü işlemeye nasıl başlamalıyım? İçilebilir bir ürün ve daha da önemlisi bozulmadan aylarca saklanabilecek bir şey hedefliyorum.

Saygılarımla:)

Wario

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Aynı işlem ama afyonunuz için damıtılmış su kullanın.
Önce 40 kapsül alın ve bunları bir kahve değirmeninde öğütün. Haşhaş tozunu büyük bir tencerede toplayın ve kapsüllerin üzerini 2 veya 3 inç geçecek kadar su ekleyin. Su/bakla karışımına bir shot sirke ekleyin ve ateşte karıştırarak kaynatın. Karışımın yaklaşık 5 dakika kaynamasını bekleyin, ardından ocaktan alın. Soğuduktan sonra bir yağ filtresinden veya 3 kahve filtresinden geçirerek başka bir temiz tencereye süzün. Mümkün olduğunca fazla sıvı almak için filtreyi sıkmayı unutmayın. Bu noktada işlemi suyun yarısı ve sirke ile tekrarlayabilir ya da filtrelenmiş baklaları bir parti çay için saklayabilirsiniz. Ben genellikle her ikisini de yapıyorum, işlemi tekrarlıyorum ve sonra kapsülleri ağır bir doz için saklıyorum, ancak bunu tavsiye edemem çünkü afyonlara karşı yüksek toleransım var. Süzdükten sonra her iki sıvı grubunu bir tencerede birleştirin ve tekrar kaynatın, bu kez hızla fokurdamaya başlar başlamaz ocaktan alın. Bu sıvıyı hala biraz sıcakken yeni bir yağ filtresinden veya 3 taze kahve filtresinden süzün. Şimdi sıvıyı hafif bir kaynamaya getirin ve ocağınızın ısısını olabildiğince düşürün ve sıvının orijinal hacminin yarısına gelene kadar buharlaşmasına izin verin. Sıvı çok koyu olmalıdır. Şimdi, bunun soğumasını bekleyin ve yeni bir yağ filtresi veya 3 yeni kahve filtresi ile son bir kez süzün. Filtrelenen tüm malzeme atılmalı, sadece içinden geçen sıvı saklanmalıdır. Bir kez daha hafifçe kaynatın ve ısıyı olabildiğince düşürün ve şurup benzeri bir kıvamda koyulaşmaya başlayana kadar dikkatli bir şekilde azalmasına izin verin. Ateşten alın ve şurubu cam fırın kabına dökün. Sabrınız varsa, katı veya yarı katı bir kütle haline gelene kadar birkaç gün boyunca oda sıcaklığında buharlaşmasına izin verin. Eğer aceleniz varsa, fırının en düşük ayarında, kapağını sonuna kadar açarak kurutabilirsiniz. Bu yine de birkaç saat sürecektir. Yanmasına izin vermemek için çok dikkatli olun. Katı ya da yarı katı bir kütle elde ettiğinizde, jiletle kazıyarak bir yığın haline getirin ve ellerinizi kullanarak bir top haline getirin. Bittiğinde yapışkan olmalı, ancak yapışkan olmamalıdır. Çok azı ellerinize yapışmalıdır. Yaklaşık 0,1 gram bir dozdur, tüttürülebilir (buharlaştırılabilir) veya çay yapmak için suda çözülebilir veya yenebilir. Toleransınızı öğrenene kadar dozlama konusunda çok dikkatli olun. Her zaman yarım dozla başlayın. Artık CFO'nuzu aldığınıza göre, dilerseniz Laudanum yapmaya devam edebilirsiniz!
Kaynak:gonzochef/drugsforum