Question Kırık kondansatör

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
İngiltere'de laboratuvar ekipmanlarını tamir eden birini tanıyan var mı, çünkü büyük kondansatörüm ve fraksiyon damıtma birleşimlerim hastalandı AF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Bunları kesinlikle Çin'den daha ucuza satın alabilirsiniz. Çin'den ücretsiz gönderilen Amazon'dan 20 dolara güzel bir ahlihn kondansatör aldım. 3 boyunlu 500ml rbf, 25 dolara Amazon'dan mı aldınız?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Evet ama böyle ucuz şeyler değil, gelenler kırıldı, onları düzeltmek yerine tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
"Saygın" bir şirketten geliyordu, geçmişime baktım, Deschem'di. İnanılmaz derecede iyi paketlenmişti. Bunun için yapılmış ve çok kalın duvarlı ve çok yoğun bir strafor kutunun içinde, mükemmel bir şekilde oturan bir karton kutuda ve daha sonra başka bir karton kutuda yer fıstığı ile paketlenmişti. Fotoğraf çekebilirdim ama kırılması gerçekten zor olurdu. 8 lb'lik bir maul ile 2 vuruşun onu kırabileceğini sanmıyorum, ancak aynı şeyle bir blok duvarın her iki tarafını da kırabilirim.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Amazon'daki mağazası için bir bağlantınız var mı?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Cam eşyalar da oldukça iyi. Elimdeki daha iyi eşyalar Pyrex ya da Kimax. Elimdeki en iyi Çin malı bu. Yeni bir karıştırma plakası aldım. Uzun uzun baktıktan sonra Vevor 500w ısıtıcılı, problu, lcd ekranlı ve PID yani istediğim sıcaklığı söyleyene kadar düğmeyi çevirip yürüyüp gidebileceğim bir şey aldım. 140 ya da 150 dolardı.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Bu harika, hatta İngiltere'ye ücretsiz teslimat da var, listemle birlikte ona dm göndereceğim 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
Kendi kendinize tamir etmeye kararlıysanız, yüksek sıcaklıkta cam epoksi yapıştırıcı kullanmayı deneyebilirsiniz, özellikle yüksek sıcaklık uygulamaları için olduğunu unutmayın.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Aklıma gelen ilk şey buydu ama emin değildim muhtemelen hala fren lol