merhaba arkadaşlar ben çin kahverengi tozu 2b34m yıkadım ve cam kristal saf yaptım
Bu, saf 2b34m'nin nasıl görünmesi gerektiğidir. küçük ölçekte yapıldım.
sadece 2b34m'nin nasıl görünmesi gerektiğini göstermek içindir, çünkü birçok insan kirli 2b34m'den yapar ve sonra saf metilon elde ederler, ancak önce iyi 2b34m'yi yıkamaları ve onu saf hale getirmeleri gerekir, sonra iyi sentez yaparlarsa saf metilon elde ederler.
Sadece hava atmak için mi? Neden nasıl temizlediğini bize anlatmıyorsun? Bizim bir topluluk olduğumuzu sanıyordum ama sen gösteriş yapmak için mi buradasın?
Kardeşim ben uzman değilim, konuşamam, sadece bu forumdaki uzmanlar sentezlerini kimyasal dilde anlatabilir. Ben sadece kimya biliyorum. Evet, bu benim hatam, gösteriş yapmayı seviyorum
I think that he dissolved the 2b34m with a non polar solvent, maybe THF, DCM, make some washings with water maybe with bicarbonate, dried the solvent with magnesium sulfate and let it crystallise evaporating slowly the solvent.
I have some 2b34m from china that is brown and didn't obtain high yields. Maybe I will try to purify.