ossi Don't buy from me Resident Joined Sep 15, 2022 Messages 69 Reaction score 29 Points 18 Oct 5, 2022 #1 Merhaba, lütfen yardıma ihtiyacım var. Aseton ve asit ile muamele sonrası amfetamin HCL gibi görünen amfetamin bazım var. ama etkisi yok ya da çok az? İyi hale getirebileceğim basit bir yol var mı?
Merhaba, lütfen yardıma ihtiyacım var. Aseton ve asit ile muamele sonrası amfetamin HCL gibi görünen amfetamin bazım var. ama etkisi yok ya da çok az? İyi hale getirebileceğim basit bir yol var mı?
KokosDreams Don't buy from me Resident Joined Aug 16, 2022 Messages 912 Solutions 2 Reaction score 599 Points 93 05 Oct #2 Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Ürününüzü ana ürüne oldukça benzeyecek şekilde mi kesmek istiyorsunuz yoksa serbest bazınızı sülfata aktarmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Cincerly, Koko Upvote 0 Downvote
Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Ürününüzü ana ürüne oldukça benzeyecek şekilde mi kesmek istiyorsunuz yoksa serbest bazınızı sülfata aktarmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Cincerly, Koko
ossi Don't buy from me Resident Joined Sep 15, 2022 Messages 69 Reaction score 29 Points 18 05 Oct #3 Zaten bazdan sülfata dönüştürdüm. Ancak sülfatın etkisi ya çok az ya da hiç yok. Bunu iyileştirmek için yapabileceğim bir şey var mı? Upvote 0 Downvote
Zaten bazdan sülfata dönüştürdüm. Ancak sülfatın etkisi ya çok az ya da hiç yok. Bunu iyileştirmek için yapabileceğim bir şey var mı?
ossi Don't buy from me Resident Joined Sep 15, 2022 Messages 69 Reaction score 29 Points 18 05 Oct #4 Bunu bana veren kişi çok az etkisi olduğunu söyledi Upvote 0 Downvote
KokosDreams Don't buy from me Resident Joined Aug 16, 2022 Messages 912 Solutions 2 Reaction score 599 Points 93 05 Oct #5 Satın aldığınız freebase'in kalitesi düşük gibi görünüyor. 1L freebase'den elde ettiğiniz sülfat verimi nedir? Upvote 0 Downvote
Satın aldığınız freebase'in kalitesi düşük gibi görünüyor. 1L freebase'den elde ettiğiniz sülfat verimi nedir?
ossi Don't buy from me Resident Joined Sep 15, 2022 Messages 69 Reaction score 29 Points 18 05 Oct #6 Evet, bunu kastediyorum. Çok kalitesiz. Ölçeğim yok ama hacim olarak bire bir olduğunu tahmin ediyorum. Upvote 0 Downvote
Evet, bunu kastediyorum. Çok kalitesiz. Ölçeğim yok ama hacim olarak bire bir olduğunu tahmin ediyorum.
ossi Don't buy from me Resident Joined Sep 15, 2022 Messages 69 Reaction score 29 Points 18 05 Oct #7 Upvote 0 Downvote
KokosDreams Don't buy from me Resident Joined Aug 16, 2022 Messages 912 Solutions 2 Reaction score 599 Points 93 05 Oct #8 Rengine göre saf olmadığını düşünüyorum. Asit-baz ekstraksiyonu ile bir amfetamin saflaştırması öneririm. http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/amphetamine-purification-by-acid-base-extraction.788/ Kimyasallarla çalışırken bir teraziye sahip olmak çok gereklidir. Upvote 0 Downvote
Rengine göre saf olmadığını düşünüyorum. Asit-baz ekstraksiyonu ile bir amfetamin saflaştırması öneririm. http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/amphetamine-purification-by-acid-base-extraction.788/ Kimyasallarla çalışırken bir teraziye sahip olmak çok gereklidir.
ossi Don't buy from me Resident Joined Sep 15, 2022 Messages 69 Reaction score 29 Points 18 05 Oct #9 teşekkür ederim, en kısa zamanda denerim Upvote 0 Downvote