- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Pozdravljeni vsi, sem razmeroma nova oseba na področju proizvodnje zdravil in zaradi neverjetnih, velikodušnih strokovnjakov na tem forumu, ki
-so mi popolnoma brezplačno podarili svoj čas
-odgovarjali na vsa moja neumna vprašanja
mi je uspešno uspelo izdelati 4MMC z uporabo topila NMP!
Posebna zahvala @G.Patton in še ena častna omemba prodajalcu na tem forumu @Constantylious777, ki mi je priskrbel vse kemikalije.
Na splošno se zahvaljujem G. Pattonu, Williamu Damplierju in omenjenemu prodajalcu.
Priložil sem vse slike mojega postopka in tega, kar sem končal, in sem zelo zadovoljen in sem prejel veliko dobrih povratnih informacij o mojem izdelku
Tukaj je povezava do glavnega članka, ki mi je pomagal narediti čarovnijo!
Ne morem se vam dovolj zahvaliti in se opravičujem, da sem tako kratek, samo želel sem priti naravnost do točke, da jamčim za vas!
-so mi popolnoma brezplačno podarili svoj čas
-odgovarjali na vsa moja neumna vprašanja
mi je uspešno uspelo izdelati 4MMC z uporabo topila NMP!
Posebna zahvala @G.Patton in še ena častna omemba prodajalcu na tem forumu @Constantylious777, ki mi je priskrbel vse kemikalije.
Na splošno se zahvaljujem G. Pattonu, Williamu Damplierju in omenjenemu prodajalcu.
Priložil sem vse slike mojega postopka in tega, kar sem končal, in sem zelo zadovoljen in sem prejel veliko dobrih povratnih informacij o mojem izdelku
Tukaj je povezava do glavnega članka, ki mi je pomagal narediti čarovnijo!
Sinteza mefedrona (4-MMC) v topilu NMP.Vvelikem obsegu.
Reakcijska shema: Reagenti: (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-metil-2-pirolidon (NMP; cas 872-50-4) - 20 L; metil amin 40% aq. raztopina (cas 74-89-5) - 8 L; benzen - 20 L; aceton - 30 L; karbonska kislina (HCl 36%) ~ 1,5 L; destilirana voda - 20...
bbgate.com
Ne morem se vam dovolj zahvaliti in se opravičujem, da sem tako kratek, samo želel sem priti naravnost do točke, da jamčim za vas!