Zanimivo.
Čeprav se morda zdi, da deljenje nekaj dobro zažge, v resnici deluje v obe smeri.
Z deljenjem lahko preizkusite grobo pero in preverite, ali ga lahko kdo razbije.
Do zdaj sem rad uporabljal to metodo.
Kriptovalute, kot je XMR, dejansko kupujem z gotovino, registrirano na nečem, kot je AgoraDesk, LocalXMR.
Nato dodajte ta XMR v svojo denarnico, ki ni skrbniška, ki ima funkcije za registracijo za trgovanje.
Npr.
CakeWallet.
Nato od tam pošljem v korakih.
Če je potrebno, da kasneje izplačam denar.
XMR pošljem nazaj v svojo denarnico Cake, prenesem XMR v BTC na Cake, tako da se je videlo, da sem ga dobil zakonito prek Cake, z nekaj XMR, ki sem jih zakonito kupil na Local ali Agora.
To deluje za prodajalce, npr. zamenjati jim morate BTC za XMR, uporabiti DeX, kot je InfinityExchanger, ki je najcenejši najnižje pristojbine itd. Te XMR pošljite v Cake in jih zamenjajte za BTC.
Ob nakupu XMR na lokalni ali Agora poslati na Cake poslati ven in včasih nazaj v trgovino za BTC izgleda zakonito in ne dvigne nobenega brskanja celo s strani ekipe Cake.
Teoretično lahko to počnete, dokler se ToS ali predpisi ponovno ne spremenijo.
Našel sem celo, da lahko prek Cakea kupite darilne kartice, včasih Visa ali Mastercard.
Zdaj je videti, da samo sodelujete v kripto sferi, kupujete darilne kartice, z XMR, ki ste jih zakonito kupili prek Local ali Agora. Ujeli ste moje razmišljanje?
Seveda je to le eden od številnih načinov.
Biti potrpežljiv in uvrstiti XMR na seznam na Local ali Agora je sklop, saj ste na koncu vi tisti, ki plačujete pristojbine itd.