pretvorba tekočega metana v kristal

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Najprej bi rad vsem zaželel lepo popoldne, mojemu podjetju je uspelo izpogajati sod s 100 litri tekočega metamfetamina, delam v prodaji in ne razumem veliko o kemijskem delu, srečam nekaj ljudi, ki malo razumejo, in sem prišel sem, da vas prosim za pomoč pri preoblikovanju v kristale, kot sta MDA ali MDMA, tukaj v moji državi obstaja vročina za metamfetamin, ki se prodaja kot MD, vendar so na neki točki kemikalije lahko napačne, ta MD, ko pride iz zadrge ali nepredušne posode, se začne sam taliti, in če ga pustimo, da se posuši v naravni obliki, se spremeni v kristal, če je izpostavljen nekoliko višji temperaturi, se tudi topi, tudi če ga neposredno mešamo z roko brez uporabe rokavice, se začne taliti.

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
na zadevnih fotografijah, ki sem jih poslal, je izdelek, ki ga prodajajo kot "mdma", da se kristali stopijo in postanejo tekoči, v testu z reagentom ne reagira popolnoma vijolično, ampak je med rumeno in vijolično, to je neke vrste amfetamin

Attachments

• 1QzBenmCYS.jpeg
    1QzBenmCYS.jpeg
    84 KB · Views: 1,097
  • AgECK29ShJ.jpeg
    AgECK29ShJ.jpeg
    65.2 KB · Views: 1,093
  • jS7lYEoFu6.jpeg
    jS7lYEoFu6.jpeg
    38.8 KB · Views: 1,065

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Ali je kdo uporabil to gradivo? Kakšni so bili učinki? V resnici lahko pride do mešanja produktov. Metamfetamin in amfetamin ali MDMA in MDA zaradi značilnosti tehnološkega postopka. Klorovodikove soli drugega se bojijo vlage in se stopijo že iz mokrega zraka. Za prvi korak vzemite najmanjšo količino snovi in jo raztopite v prozornem kozarcu v topli čisti vodi. Za raztapljanje vzemite najmanjšo količino vode. Priporočljivo je izmeriti maso mokre snovi (na primer 1 g) in količino vode (v ml). Na podlagi rezultatov bomo nadaljevali.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Pozdravljeni, poskušal vam bom pomagati. Kakšno vrsto soli za metamfetamin ste kupili? Ali imate v sodčku metamfetamin s prosto bazo?
Kakšen testni reagent ste uporabili?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Kristali se talijo. Kristali vsrkajo vodo iz zraka in se stopijo. To je običajno posledica prehitrega zvišanja temperature reakcije ali zbiranja prevelike količine visoko vrele snovi med destilacijo. Najprej jih damo v filtrirno bučko in z vakuumom posušimo. To so Sekvence metamfetamina, namočene v eter ali toluen in filtrirane. Če to ne odpravi težave, bi moralo za to poskrbeti rezanje materiala na 50 % čistost.
[Skrivnosti proizvodnje metamfetamina: Vključno z recepti za MDA, ekstazi in druge psihedelične amfetamine], str. 31

ghr

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1

Hvala za vrnitev bratov okoli, začenši z Williamom, ja, uporabljali so to snov in učinki so relativni, pri nekaterih so reakcije zelo močne, kot so duševna zmedenost, pospeševalnik, slog MDA, zelo dolgo trajanje, nekatere stranke navajajo, da ne čutijo nobenega učinka, kar kaže, da končni izdelek, ki ga proizvaja laboratorij, ni povsem enoten, verjamem, da nimajo niti magnetnega mešala. Glede postopka, ki ste me vprašali, ali ste lahko bolj natančni? Dobesedno kemija nikoli ni bila moja močna točka, vendar bo ta forum postal moj novi vir študija, vzamem 1 gram snovi in dam v koliko ML tople vode? kolikor mi je znano, tu okrog rezajo MD kot kokain, 1 kg mdma spremenijo v 5-6 kg tega mešanega sranja.

@G. Patton Fotografije, ki sem jih poslal, so kristala, ki ga tu prodajajo samo kot evropski MD, vendar je vse narejeno tukaj v naši regiji, o sodu so mi povedali samo to, da gre za tekoči met, to je nekakšna oljnata tekočina rumenkaste barve, ki na prostem zunaj soda sama kristalizira. reagent, ki je bil testiran, je MARQUIS, vzeli smo že drugo serijo iz istega laboratorija in včasih reagira zelo vijolično, včasih popolnoma rumeno, to ni nikoli dobra snov in učinki so vedno enaki, velik strah nas je, da ostanemo v rokah teh ljudi, za katere se zdi, da ne vedo najmanj, kar lahko počnejo, toliko, da sva s kolegom, ki je kemijski tehnik, da sva sprejela nekaj vprašanj tamkajšnjih ljudi, ker niti laboratorij ne ve, zakaj se ta "MD" raztopi zunaj vakuumske/zrakotesne posode. Glede na to, kar sva se pogovarjala, poskušam pridobiti postopek, ki ga uporabljajo, in njihov recept, da vidim, kaj delajo narobe, vem, da si tam prizadevajo čim bolj pospešiti postopek, saj so eden redkih proizvajalcev in je povpraševanje zelo veliko, pospešiti tako segrevanje kot hlajenje izdelka, pogledal bom povezavo, ki ste mi jo poslali, vnaprej hvala za pozornost! r še eno vprašanje, ko omenjate vakuum, bi bila to, na primer, vakuumska črpalka? Spomnil sem se postopka odstranjevanja butana, ko izvajamo ekstrakcijo BHO pri marihuani, ne vem, ali bi bil postopek podoben.

Test z reagenti https://ufile.io/mdwm9si8

@edit i can't access "secrets of methanphetamine...." I dont have acess to open

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,762
Deals
666
QblIMROaxH

:
MnXCRbcldx
Ad7tTPMYIW
Skrivnosti proizvodnje metamfetamina: Vključno z recepti za MDA, ekstazi in druge psihedelične amfetamine
Leto: 2009
Strani: 1: 225
Datoteka: prenesi

To je nedvomno najboljša knjiga, kar jih je bilo kdajkoli napisanih na temo tajne kemije, ki jo je napisal kdorkoli, kjerkoli, kadarkoli in kadarkoli! Vaš skromni in prijazni stric že več kot 20 let trenira prvake in ta tour de force tajne iznajdljivosti je živo pričevanje o tem, da me igra ni minila. To delo še bolj kot moje druge knjige razkriva popolno neučinkovitost tako imenovane "vojne proti drogam". "Vojna" proti neživim predmetom seveda ne more obstajati - obstaja lahko le vojna proti ljudem. Neskončno dodajanje vedno več običajnih kemikalij na sezname, ki jih mora spremljati ameriška tajna policija, ni v ničemer pomagalo zajeziti nenasitnega apetita tega naroda po prepovedanih drogah. Katere novosti so torej na voljo v osmi izdaji? Od leta 2004, ko sem napisal sedmo izdajo te knjige, so bile vse tablete efedrina in psevdoefedrina umaknjene s prodajnih polic in so zdaj predmet "pokaži osebni dokument". 1 je odkril zelo preprosto in učinkovito metodo kuhanja lastnega efedrina in psevdoefedrina v potencialno velikem obsegu z uporabo materialov iz trgovine s strojno opremo in trgovine z zdravo prehrano. Dodal sem tudi nove postopke kuhanja metamfetamina, ki popolnoma odpravljajo potrebo po pridobivanju joda ali rdečega fosforja ali brezvodnega amoniaka. Preoblikoval sem tudi prejšnje recepte, da bi omogočil uporabo šibkejših ali ponarejenih materialov, ki jih je zdaj mogoče najti na policah. Kaj če bi pozabili na vse te tablete in kuhali kranj iz cimetovega olja? Vem, da vam bo všeč! Ali pa morda ustanovitev trgovine z uporabo običajnih aromatičnih sestavin.") Ali katero koli število najbolj običajnih in lahko dostopnih industrijskih kemikalij, ki jih nikoli ni mogoče podvreči učinkovitemu prodajnemu nadzoru? Uživajte v najnovejšem delu revije za tajne kuharje. Izobraževal vas bo, zabaval in hkrati pretresal stebre. Prepričan sem, da boste zelo zadovoljni!

Attachments

• arnxJCzXti.pdf
    10.2 MB · Views: 2,513

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,935
Deals
1
Da, to pomeni, da vzemite vakuumsko črpalko in izpostavite pod nizkim tlakom nekaj minut za izhlapevanje topil in drugih visoko vrelih snovi. Na sliki lahko vidite filtrirno bučko (Bunsenovo bučko), ki jo lahko uporabite za svoj namen.
ZHdQXxvgpm

Mislim, da ste dobili nekaj čudnega. Po vaših besedah imate tekočo bazo brez tekočine. Vendar nisem prepričan, da gre za metamfetamin, ker vijolična barva z reagentom MARQUIS daje MDMA/MDA/MDEA, rumena barva pa metilon.

WillD

Expert
Reaction score
1,066
Če boste spoznali njihove reakcije, bomo lažje očistili izdelek. Raztopite v vodi - od 1 ml na 1 g in naprej do 3-5 ml.