Hvala za vrnitev bratov okoli, začenši z Williamom, ja, uporabljali so to snov in učinki so relativni, pri nekaterih so reakcije zelo močne, kot so duševna zmedenost, pospeševalnik, slog MDA, zelo dolgo trajanje, nekatere stranke navajajo, da ne čutijo nobenega učinka, kar kaže, da končni izdelek, ki ga proizvaja laboratorij, ni povsem enoten, verjamem, da nimajo niti magnetnega mešala. Glede postopka, ki ste me vprašali, ali ste lahko bolj natančni? Dobesedno kemija nikoli ni bila moja močna točka, vendar bo ta forum postal moj novi vir študija, vzamem 1 gram snovi in dam v koliko ML tople vode? kolikor mi je znano, tu okrog rezajo MD kot kokain, 1 kg mdma spremenijo v 5-6 kg tega mešanega sranja.
@G. Patton Fotografije, ki sem jih poslal, so kristala, ki ga tu prodajajo samo kot evropski MD, vendar je vse narejeno tukaj v naši regiji, o sodu so mi povedali samo to, da gre za tekoči met, to je nekakšna oljnata tekočina rumenkaste barve, ki na prostem zunaj soda sama kristalizira. reagent, ki je bil testiran, je MARQUIS, vzeli smo že drugo serijo iz istega laboratorija in včasih reagira zelo vijolično, včasih popolnoma rumeno, to ni nikoli dobra snov in učinki so vedno enaki, velik strah nas je, da ostanemo v rokah teh ljudi, za katere se zdi, da ne vedo najmanj, kar lahko počnejo, toliko, da sva s kolegom, ki je kemijski tehnik, da sva sprejela nekaj vprašanj tamkajšnjih ljudi, ker niti laboratorij ne ve, zakaj se ta "MD" raztopi zunaj vakuumske/zrakotesne posode. Glede na to, kar sva se pogovarjala, poskušam pridobiti postopek, ki ga uporabljajo, in njihov recept, da vidim, kaj delajo narobe, vem, da si tam prizadevajo čim bolj pospešiti postopek, saj so eden redkih proizvajalcev in je povpraševanje zelo veliko, pospešiti tako segrevanje kot hlajenje izdelka, pogledal bom povezavo, ki ste mi jo poslali, vnaprej hvala za pozornost! r še eno vprašanje, ko omenjate vakuum, bi bila to, na primer, vakuumska črpalka? Spomnil sem se postopka odstranjevanja butana, ko izvajamo ekstrakcijo BHO pri marihuani, ne vem, ali bi bil postopek podoben.
Test z reagenti
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit i can't access "secrets of methanphetamine...." I dont have acess to open