Zmaga, gospe in gospodje!
Izdelal sem 160 mg heroina iz 173 mg proste morfinske baze, pridobljene iz 300 mg tablet morfin sulfata s pretečenim rokom uporabe leta 2008 (da, verjetno izdelanih leta 2006, posledično 17 let shranjenih pri sobni temperaturi (blizu 20 °C).
Sam sem izdelal anhidrid ocetne kisline iz Na-acetata + S2Cl2 in uporabil 1 gram z mojimi 173 mg morfina proste baze v 10 ml stekleni bučki pri 85 °C in stalnem magnetnem mešanju v času 2H20 minut.
Bazifikacija z 10-odstotno raztopino NaOH, ekstrakcija z etrom, izparevanje v steklenih petrijevkah pri 45 °C (glej sliko), stehtano (160 mg, dober izkoristek), prekrito z destilirano vodo in zakisano blizu pH2 s kapljicami koncentrirane HCl, nevtralizirano z natrijevim bikarbonatom do pH7.
Vbrizgavanje IM :
1,5 mg prag, malo učinkov (zato očitno ni morfij pri tej ravni)
3mg : moj pravi močan odmerek (učinki so nekoliko boljši od morfija, bolj prijetni)
6 mg: bruhanje
Odlično, po mojih izkušnjah je pravi DAM, skoraj 2 do 2,5-krat močnejši od medicinskega morfija.
Sintezo nameravam reproducirati s podrobnejšimi informacijami, slikami, izračuni, natančnimi temperaturami in materialom.
Ustvaril bom dobro dokumentirano namensko stran o tej sintezi na tem forumu, ko bom pridobil vsaj 4 ali 5 izkušenj s sintezo.
(in več morfija iz mojega kodeina, zdi se, da deluje zelo dobro)
-> osebno razmišljanje: še vedno ne razumem, zakaj se DAM ne uporablja v bolnišnicah (ali celo legalno): stopnja zasvojenosti je enakovredna na primer tramadolu, kar je zame zelo malo. Časovni razmik enega tedna med dvema odmerkoma je kot en teden na zabavi s prijatelji : je kul, ampak ni problem počakati naslednji teden. Moje opažanje je: samo tisti, ki že imajo težave z odvisnostjo, bi lahko imeli težave z odvisnostjo...