- Reaction score
- 4
Okej, očitno to, kar se na ulici izdaja za fentanil, verjetno ni, vendar so se na nekaterih testih ene od naših služb v preteklosti pojavili fentalil, alfentanil in sufentanil. Kot uporabnik intravenozne droge, ker je bila večina naših vzorcev pozitivna na benzodiazepine, ima Toronto dva programa za varnejšo oskrbo. V tistem, v katerem sem, dobivam 21 8 mg dialaudida na dan za odvisnost od opiatov in 6 10 mg zdravila Ritalin znamke APO na dan, tako za ADHD kot za 20-letno odvisnost od kristalnega metamfetamina. Ritalin presenetljivo deluje in ja, vbrizgam jih. Vendar še vedno dobivam hrepenenje in imam čas, da rečem ne brezplačnim drogam. Toda odmerek za Dilaudid še vedno ni niti približno dovolj, saj se še vedno znajdem, da uporabljam vsaj, če imam denar 1 točko na dan. Pozitivno je, da lahko svoje tablete vzamem domov
Drugi program je program injekcijskega hidromorfona, pri katerem moraš iti na kraj. Dela v Torontu. In dobiš dva odmerka tekočega hidromorfona na dan, enkrat zjutraj in enkrat zvečer. Nekdo, ki je na njem, mi je povedal, da dobi 400 ml hidromorfona na dan, vendar to zveni napačno. Razumem, da je 2 ml hidromorfona enako kot 8 mg hidromorfona.
Poskušam le prenehati uporabljati ulične droge in sčasoma tudi igle. Na žalost je bilo moje srce poškodovano do te mere, da popolna prekinitev ni mogoča.
Drugi program je program injekcijskega hidromorfona, pri katerem moraš iti na kraj. Dela v Torontu. In dobiš dva odmerka tekočega hidromorfona na dan, enkrat zjutraj in enkrat zvečer. Nekdo, ki je na njem, mi je povedal, da dobi 400 ml hidromorfona na dan, vendar to zveni napačno. Razumem, da je 2 ml hidromorfona enako kot 8 mg hidromorfona.
Poskušam le prenehati uporabljati ulične droge in sčasoma tudi igle. Na žalost je bilo moje srce poškodovano do te mere, da popolna prekinitev ni mogoča.