Question Shake and Bake

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Zakaj veliko ljudi uporablja to metodo? gre dobesedno za metodo, s katero lahko izgubite svoje življenje

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Je hiter in ne zahteva veliko opreme, zato je privlačen za mnoge, ki nimajo velikih sredstev in želijo zgraditi nekaj iz nič.

• Like
Reactions: Xtc

ThisIsMyName

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kaj je ta metoda? Zanjo še nikoli nisem slišal. Na področju sinhronizacije sem zelo nov. Ali lahko razložite, kaj je to

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609

Shake N Bake je sinteza z enim loncem za meto. Gre za zelo enostaven, vendar nevaren postopek.
Tako se je v starih državah v večini primerov pripravljal stari motoristični metamfetamin.

Na youtubu lahko preprosto poiščete videoposnetke "Shake N Bake Meth Synthesis", tam boste dobro razumeli, za kaj gre

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
408
Preprosto poiščite na tem spletnem mestu. Postopek je opisan tukaj. V osnovi v steklenico PET dajte psevdoefedrin, litijeve trakove iz baterij, amonijev nitrat iz hladilnih paketov, lug in dietileter iz zagonske tekočine ter jo zavrtite. Zaradi naraščanja tlaka med reakcijo, ki sledi, pogosto odzračujete. Pri uporabi litija vedno obstaja nevarnost eksplozije. Litij bo reduciral psevdo, amonijev nitrat pa ga bo aminiral. Zaradi osnovnega okolja, ki ga ustvari lug, se bo metanova prosta baza raztopila v etru.