- Reaction score
- 8
Pozdravljeni. Ta čudoviti forum sem odkril pred dvema mesecema in je tako poln odličnih in uporabnih informacij... obžalujem, da se kemije nisem učil vsaj v srednji šoli..
Ogledal sem si vse tukaj objavljene videoposnetke.
Želim proizvajati v srednje velikem obsegu.
Izdelati želim 4 mmc in 3 cmc. Razumem, da je postopek enak, edina razlika je v predhodniku, s katerim začneš?
Za 4mmc je to 2-bromo-4-metilpropiofenon, znan tudi kot 2b4mp, za 3cmc pa
2-bromo-3'-kloropropiofenon, znan tudi kot 2b3c
Kupil sem nekaj laboratorijske opreme.
Imam mešalnik, 3000ml čašo in lij za separacijo, vendar lahko kupim še kaj drugega, če je potrebno.
Najenostavnejša metoda z mojega vidika je ta:
Ta metoda se zdi enostavna za izvedbo, vendar je ta metoda iz
4'-metilpropiofenona in če kupim
2-bromo-4-metilpropiofenon na forumu, bom moral slediti le videoposnetku od 3:23 dalje, kajne?
Po 3:23 se glasi: "Pri bromiranju 4-metilpropiofenona dobimo 2-bromo-4-metilpropiofenon v benzenu."
Ne najdem benzena, vendar razumem, da je dober tudi toluen.
Torej, da bi lahko posnemal video, moram začeti s toluenom in dodati 2-bromo-4-metilpropiofenon, nato pa nadaljevati kot v videu?
Prav tako.. Ne morem najti klorovodikove kisline HCI, vendar sem našel vodikovo-bromovo kislino HBr.
Ali lahko torej namesto benzena uporabim toluen, namesto HCI pa HBr?
.
Ogledal sem si vse tukaj objavljene videoposnetke.
Želim proizvajati v srednje velikem obsegu.
Izdelati želim 4 mmc in 3 cmc. Razumem, da je postopek enak, edina razlika je v predhodniku, s katerim začneš?
Za 4mmc je to 2-bromo-4-metilpropiofenon, znan tudi kot 2b4mp, za 3cmc pa
2-bromo-3'-kloropropiofenon, znan tudi kot 2b3c
Kupil sem nekaj laboratorijske opreme.
Imam mešalnik, 3000ml čašo in lij za separacijo, vendar lahko kupim še kaj drugega, če je potrebno.
Najenostavnejša metoda z mojega vidika je ta:
sinteza 4-MMC (mefedrona). Celoten videoposnetek.
Ta videoposnetek predstavlja preprost način sinteze 4-MMC (mefedrona) iz 4'-metilpropiofenona v majhnem obsegu. Obstaja celoten videopriročnik za sintezo, ki pojasnjuje vse in daje priložnost za izdelavo 4-MMC vsakemu začetniku organske sinteze. Oprema in steklovina: Stekleničke: okroglo dno...
bbgate.com
Ta metoda se zdi enostavna za izvedbo, vendar je ta metoda iz
4'-metilpropiofenona in če kupim
2-bromo-4-metilpropiofenon na forumu, bom moral slediti le videoposnetku od 3:23 dalje, kajne?
Po 3:23 se glasi: "Pri bromiranju 4-metilpropiofenona dobimo 2-bromo-4-metilpropiofenon v benzenu."
Ne najdem benzena, vendar razumem, da je dober tudi toluen.
Torej, da bi lahko posnemal video, moram začeti s toluenom in dodati 2-bromo-4-metilpropiofenon, nato pa nadaljevati kot v videu?
Prav tako.. Ne morem najti klorovodikove kisline HCI, vendar sem našel vodikovo-bromovo kislino HBr.
Ali lahko torej namesto benzena uporabim toluen, namesto HCI pa HBr?
.