- Reaction score
- 8
Pozdravljeni,
kot sem že opisal v drugi temi, sem dobil težave s sintezo amfetamin fosfata iz P2NP prek Al/Hg. Naredil sem že dve seriji z enakim rezultatom: veliko prevelik izkoristek katere koli anorganske soli (na primer 85 g iz 10 g P2NP). Sledil sem vsem korakom iz videoposnetkov na tej spletni strani in prebral vse niti na tem forumu ter tudi nekaj drugih navodil. Svojo zadnjo serijo sem alkaliziral pred približno 14 urami in zdaj je videti takole
Ali kdo ve, kaj je šlo morda narobe pri prvih dveh serijah, katera napaka bi lahko povzročila rezultate, ki sem jih dobil? Kaj naj naredim s to serijo? Dekantirati samo prvo plast, dekantirati prvi dve ali dekantirati obe v dve različni čaši?
Vesela sem vsakega odgovora, vnaprej se zahvaljujem,
lee
kot sem že opisal v drugi temi, sem dobil težave s sintezo amfetamin fosfata iz P2NP prek Al/Hg. Naredil sem že dve seriji z enakim rezultatom: veliko prevelik izkoristek katere koli anorganske soli (na primer 85 g iz 10 g P2NP). Sledil sem vsem korakom iz videoposnetkov na tej spletni strani in prebral vse niti na tem forumu ter tudi nekaj drugih navodil. Svojo zadnjo serijo sem alkaliziral pred približno 14 urami in zdaj je videti takole
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
nekako sem dobil tri plasti. srednja je videti kot zgornja plast mojih prvih dveh serij, ne vem, zakaj sem dobil tretjo. Ali kdo ve, kaj je šlo morda narobe pri prvih dveh serijah, katera napaka bi lahko povzročila rezultate, ki sem jih dobil? Kaj naj naredim s to serijo? Dekantirati samo prvo plast, dekantirati prvi dve ali dekantirati obe v dve različni čaši?
Vesela sem vsakega odgovora, vnaprej se zahvaljujem,
lee