Question Potrebujete pomoč pri odstranjevanju barve iz fettyja (fentanala)!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Zdržal sem se s približno oz in pol modrega fettyja (fentanila) . Gre za koščke ulične kakovosti in ne za čisti fentanil. Moje vprašanje je, kako naj odstranim barvo? Predvidevam, da je to le barvilo za hrano, in razmišljal sem o uporabi acetona, kot sem to v preteklosti storil z metamfetaminom. Ali bi to delovalo? Kako bi odstranil rez? Hvala.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Po mojem mnenju potrebujete kvantitativno analizo. Modrega barvila na vašem fettyju ne bi smeli obravnavati kot isto nečistočo, ki ste jo videli na metamfetaminu, saj to ni metamfetamin in večina stvari je domnevno manj kot enotna z neznano interakcijo z acetonom/raztopilom.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Če si morate zastaviti ta vprašanja, dvomim, da ste pripravljeni na ravnanje s čistim fentanilom, ampak dobro, gremo na to:
S kislinsko-bazično ekstrakcijo A/B bi morali odstraniti reze in barvo, z rekristalizacijo pa bi dobili čisti izdelek. Zdaj je to verjetno fentanil.HCl ali fentanil.citrat. raztopite v vodi, filtrirajte, ves fentanil mora biti v filtratu (tekočini). s previdnim dodajanjem raztopine natrijevega karbonata naredite alkalno, dokler ph ni >10. ekstrahujte z nepolarnim topilom, kot sta toluen ali ksilen. ekstrakt sperite z vodo. Dodajte citronsko kislino (brezvodno) v alkoholu (IPA je primeren), dokler ph ni 5-6. F-citrat bi moral odpadati. sperite snov z več suhega ksilena ali toluena in nato z nafto (Shellsol je v vašem kotu) ter pustite, da se posuši do hrustljavega prahu. Če ni hrustljav prah, ga raztopite v minimalni količini vročega IPA in dodajte suh aceton ter postavite v hladilnik. Izperite nastalo snov z nafto in zdaj mora biti res suh prah.

Poskusite, da ne ubijete sebe ali drugih.
Fentanil je mizerno zdravilo s slabim varnostnim profilom, tega se zavedajte.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Cenim vašo pomoč, čeprav ni razloga, da bi bili do mene na začetku nesramni. In za zapisnik, ne uporabljam fentanila, vendar je na mojem območju heroin izginil in vsi želijo kupiti to sranje. Zaradi modrega materiala pa so se vsi pritoževali zaradi njegovega okusa. Ekstrakcija, o kateri govoriš, je tista, ki sem jo naredil že stokrat za rdeči fosforomet. Še enkrat hvala.

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Odgovora ne bi smatral za nesramnega, le da to dejstvo velja za večino od nas in OrgUnikum je bil do vas zaščitniški. Kljub temu vam je dal informacije, ki ste jih zahtevali, česar jaz nisem storil zaradi dejstva, da je bil tudi moj odnos nekoliko zaščitniški. Delo s tem materialom je treba opravljati z vso osebno zaščitno opremo, ki jo lahko dobite, meth kemija je v primerjavi s tem postopkom čiščenja precej začetna raven. Ne pozabite, da je treba večino steklovine in osebne varovalne opreme po uporabi zaradi varnostnih ukrepov uničiti, saj je že majhen madež na mizi ali laboratorijskem plašču dovolj močan, da lahko ubije več ljudi. Verjamem, da imate dovolj izkušenj z nevarno kemijo z metamfetaminom, da se boste lahko spopadli z nastankom prostega raztapljanja/soli. Medtem ko je redukcija P/I2 nevarnost eksplozije/požara, je ta nevarnost toksičnosti, saj morda veste, da je mogoče z veliko mokro brisačo zaustaviti pobeglo sintezo meta (stavim celo, da vam je morda že kdaj rešila svobodo), v primeru fenta potrebujete kot super majhen prostor, ki ga boste prekrili z debelo plastično folijo po vsej površini in hazmat+plinsko masko+brihtne rokavice ter sredstva za razstavljanje hazmata, ne da bi se ga neposredno dotaknili. In seveda pripravo razredčitve (rezanje) fenta, ki jo je treba mešati dlje časa, da ne bi prišlo do vročih točk (nekdo, ki ga poznam, je umrl zaradi vroče točke fenta). Bil sem oseba, ki je spodbudila uničenje materiala in zagotovila metodo. Fentanil mi je všeč, vendar ga sprejemam le v farmacevtski kakovosti v primeru, ko mi ni na voljo po želji. Tako nikoli ne postanem odvisen od opiatov, ali pa sem vsaj doslej doživel le presenečenje, ko se je odvisnost, o kateri sem bil prepričan, izkazala za navidezno. Najboljše želje! P.S. prosim, raziščite pristop in vprašajte za mnenje strokovnjaka, za vodilo poskušajte najti nekoga z nekdanjimi praktičnimi izkušnjami.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Ljudje so postali precej pičli na da Intanetz, zdaj pa dobro dragi @InnocentBystander23, sorry thats as nice as I can do without impersonating anybodies universal nanny so it will not get more better, take it or leave it.

Pogrešam olde dayz visokokakovostnih flamewars in ne, flaming nima popolnoma nič skupnega z kričanjem žaljivk ali groženj. Vse je šlo navzdol, internet je dejansko umrl na dan, ko je AOL povezal Missisippi (datum je zgolj naključje) in ga je nadomestila preoblečena nakupovalna platforma.
Stari ljudje, ki vedno žalujejo, vem, vem, govorimo o vojni, potem.....🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
cenim vaš vpogled. trenutno si ne morem privoščiti, da bi uničil svojo stekleno posodo, zato jo bom pustil tako, kot je, in se z njo ne bom ukvarjal. hvala.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
ni vam treba dobesedno razbiti steklene posode, le obdelati jo z močnim oksidantom, kot je piranska raztopina.