Odgovora ne bi smatral za nesramnega, le da to dejstvo velja za večino od nas in OrgUnikum je bil do vas zaščitniški. Kljub temu vam je dal informacije, ki ste jih zahtevali, česar jaz nisem storil zaradi dejstva, da je bil tudi moj odnos nekoliko zaščitniški. Delo s tem materialom je treba opravljati z vso osebno zaščitno opremo, ki jo lahko dobite, meth kemija je v primerjavi s tem postopkom čiščenja precej začetna raven. Ne pozabite, da je treba večino steklovine in osebne varovalne opreme po uporabi zaradi varnostnih ukrepov uničiti, saj je že majhen madež na mizi ali laboratorijskem plašču dovolj močan, da lahko ubije več ljudi. Verjamem, da imate dovolj izkušenj z nevarno kemijo z metamfetaminom, da se boste lahko spopadli z nastankom prostega raztapljanja/soli. Medtem ko je redukcija P/I2 nevarnost eksplozije/požara, je ta nevarnost toksičnosti, saj morda veste, da je mogoče z veliko mokro brisačo zaustaviti pobeglo sintezo meta (stavim celo, da vam je morda že kdaj rešila svobodo), v primeru fenta potrebujete kot super majhen prostor, ki ga boste prekrili z debelo plastično folijo po vsej površini in hazmat+plinsko masko+brihtne rokavice ter sredstva za razstavljanje hazmata, ne da bi se ga neposredno dotaknili. In seveda pripravo razredčitve (rezanje) fenta, ki jo je treba mešati dlje časa, da ne bi prišlo do vročih točk (nekdo, ki ga poznam, je umrl zaradi vroče točke fenta). Bil sem oseba, ki je spodbudila uničenje materiala in zagotovila metodo. Fentanil mi je všeč, vendar ga sprejemam le v farmacevtski kakovosti v primeru, ko mi ni na voljo po želji. Tako nikoli ne postanem odvisen od opiatov, ali pa sem vsaj doslej doživel le presenečenje, ko se je odvisnost, o kateri sem bil prepričan, izkazala za navidezno. Najboljše želje! P.S. prosim, raziščite pristop in vprašajte za mnenje strokovnjaka, za vodilo poskušajte najti nekoga z nekdanjimi praktičnimi izkušnjami.