Question Looking for a vendor Potrebujete zanesljiv (pošten) vir!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hej... to je temni splet. Vem, da to ni ravno pošten kraj. Toda nekje tam zunaj mora obstajati spletno mesto/prodajalec vicodina/hidrokodona/norca, ki zares upošteva svoja pravila o skrbništvu. Prodajalec, ki dostavi izdelek.

Ali me lahko kdo usmeri v pravo smer!? Tako sem utrujen od tega, da me ogoljufajo!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
@prophet jih ima vsak mesec nekaj. Je edini človek, za katerega vem, da prodaja prave opiate na recept. Ne rečem, da je edini, ki jih prodaja, je pa edini, ki sem ga preveril. Lahko potrdim, da več ljudi prodaja ponarejene. Če v lekarni ne morete dobiti rožnatega 30 mg oksija, potem tisti s ščipalkami, ki se prodajajo tukaj, niso pravi. Enako velja za zeleni Xanax. Vedno uporabite storitev hrambe. Če vas kdo na tej strani poskuša prepričati, da tega ne storite, upa, da vas bo ogoljufal.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hvala za odgovor. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Ta človek je prevarant. Nikoli ne poskušajte kupiti drog s telegramom, ki je tako ali tako sestavljen, njegov lastnik pa je v zaporu in poje kot ptica

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Vsak mesec dobim nekaj hidrokodona 7,5 in tudi 30 mg oksi. Nikoli ne vem, kdaj in koliko jih vzame moj vir, zato je število vedno drugačno. Moji pregledi hidrokodonov, ki sem jih prodal, pričajo, da so resnični, tako kot Frit, ki je testiral tudi moj oxy. Trenutno jih nimam, vendar posodobim svoj seznam, ko dobim nove zaloge. Še vedno si lahko ogledate mojo ponudbo, čeprav nisem na zalogi.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hvala za odgovor, vendar iščem več kot nekaj prevodov na mesec. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Če ste kupili moje zdravilo Oxy 30 po veleprodajni ceni, ki je običajno 30-35 tablet na mesec, potem boste plačali 31 dolarjev na. Če jih razdelite na 4, imate štiri 7,5 mg oksi in po 31 USD za vsako plačate 7,75 USD za vsakih 7,5 mg. Če kupite 30 mojih 7,5 dros v razsutem stanju, kar je 10 za vsakega, boste plačali 10 $ za vsak 7,5 mg hidros. Lahko prenesem posle, ki jih dobim, in dobim boljšo ponudbo za oksi. Tablete 30 oxy je kot nakup 120 tablet 7,5 mg na mesec in so močnejše in cenejše od 7,5 mg hydros. V bistvu lahko dobite med 120 in 140 tabletami 7,5 mg oxyja na mesec za 2,25 dolarja ceneje, kot bi plačali za 7,5 mg hidros. Na ta način dobite več denarja za svoj denar in pravite, da iščete več kot nekaj na mesec, 30-35 30mg oxy ni le nekaj tablet. Če jih vzamete za bolečino, so tablete 120-140, ki vam jih zdravnik ne bo dal, razen če imate raka ali nekaj enako resnega. In za ceno, če najdete pravi oxy 30 je cenejši od $ 31 tabletke, če je kupljen v razsutem stanju, potem me obvestite, ker jih lahko kupim sam, da jih prodam tistim v stiski. $ 930 se sliši kot veliko za tablete 30, dokler ga ne razbijete in naredite matematiko v primerjavi s tem, kar običajno najdete s hidrosom skoraj povsod. Če ste zainteresirani, potem pridite k meni v sredo

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Če imate težave z iskanjem pri nas, morda preverite trge DrugHub ali Archetyp. Najdete ju na spletni strani daunt(dot)link. Vedno preverite spletne strani trga

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hvala za odgovor. Ne razumem... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ali imate nameščen tor?

Stran je daunt.link
Na njej so trgi

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Prosimo, bodite previdni količina ponarejenih tablet na darknetu je osupljiva, nekatere pa so naravnost nevarne.

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Vse, kar je navedeno v tem razdelku, lahko kupite brez tveganja, da bi bili zavedeni.
Izberite državo ali regijo in dobite, kar ste naročili.
Obstajajo tudi opio: hidrokodon, metadon, OXY