Če ste kupili moje zdravilo Oxy 30 po veleprodajni ceni, ki je običajno 30-35 tablet na mesec, potem boste plačali 31 dolarjev na. Če jih razdelite na 4, imate štiri 7,5 mg oksi in po 31 USD za vsako plačate 7,75 USD za vsakih 7,5 mg. Če kupite 30 mojih 7,5 dros v razsutem stanju, kar je 10 za vsakega, boste plačali 10 $ za vsak 7,5 mg hidros. Lahko prenesem posle, ki jih dobim, in dobim boljšo ponudbo za oksi. Tablete 30 oxy je kot nakup 120 tablet 7,5 mg na mesec in so močnejše in cenejše od 7,5 mg hydros. V bistvu lahko dobite med 120 in 140 tabletami 7,5 mg oxyja na mesec za 2,25 dolarja ceneje, kot bi plačali za 7,5 mg hidros. Na ta način dobite več denarja za svoj denar in pravite, da iščete več kot nekaj na mesec, 30-35 30mg oxy ni le nekaj tablet. Če jih vzamete za bolečino, so tablete 120-140, ki vam jih zdravnik ne bo dal, razen če imate raka ali nekaj enako resnega. In za ceno, če najdete pravi oxy 30 je cenejši od $ 31 tabletke, če je kupljen v razsutem stanju, potem me obvestite, ker jih lahko kupim sam, da jih prodam tistim v stiski. $ 930 se sliši kot veliko za tablete 30, dokler ga ne razbijete in naredite matematiko v primerjavi s tem, kar običajno najdete s hidrosom skoraj povsod. Če ste zainteresirani, potem pridite k meni v sredo