Ekstrakcija metadonovega hidroklorida iz peroralnega 1mg/1ml Velika Britanija

Diziet Sma

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Poskušam izločiti/odločiti API (aktivno farmacevtsko sestavino|) metadonijev hidroklorid iz peroralnega zdravila 1mg/1ml.

kjer imam sedež, je to zeleno obarvan zmerno gost sirup.

Obstaja veliko podjetij, ki proizvajajo podobne izdelke z različnimi sestavinami.

ne bom navedel podjetja, vendar je to seznam pomožnih snovi.

Seznam pomožnih snovi
Propilen glikolPh. Eur
MetilhidroksibenzoatPh. Eur
Propil hidroksibenzoatPh. Eur
Tekoči maltitolPh. Eur
Karamela E150
Patentni modri V (E131)
prečiščena voda

Ali mi lahko kdo pomaga pri podrobni ekstrakciji? Imam precej osnovne izkušnje, vendar sem veliko prebral. Kupil sem nekaj osnovnih stvari - lijake, vakuumsko filtriranje, aparate za destilacijo itd. In z veseljem kupim vse, kar je potrebno za to ekstrakcijo/separacijo.

Zelo bi bil hvaležen za celoten postopek, vendar bi bil zelo hvaležen tudi za dober začetek.

Hvala.

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
164
Metadonov hidroklorid je v obliki topne soli. Za razliko od baze metadona.
Moja ekipa proizvaja metadon in se očisti skozi bazo.
Baza je kristaliničnega videza, ki je netopna v vodi! Kako si lahko ogledam postopek pridobivanja metadona iz vašega sirupa?
100 ml vašega sirupa bi razredčil v vodi (približno 800 ml) in dodal koncentrirano raztopino luga na 11-12 PH.
Ohladil bi in filtriral kristalno oborino.
kristalno oborino bi raztopil v vrelem metanolu in filtriral (kar se ni raztopilo, te netopne soli zavrzite), dal metanol v zamrzovalnik in v enem dnevu ekstrahiral kristale. kristal ima obliko osnove. Za pretvorbo v klorovodik ... morate 100 mg baze raztopiti v 2 ml metanola in dodati klorovodikovo kislino do PH 5-6 ter pustiti v zamrzovalniku. Po enem dnevu jo vzemite iz zamrzovalnika in hidroklorid zdrobite - in sperite z ledeno hladnim acetonom.

Diziet Sma

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
vau, najlepša hvala za odgovor - to je točno to, kar že dolgo iščem. Nekoga, ki dejansko ve, o čem govori, in ne navaja milijarde razlogov, zakaj je to neumna zamisel. Samo preprosta dejstva in produktivne informacije. Še enkrat hvala.

Ko bom to lahko poskusil v približno tednu dni ali tako, sem prepričan, da bom imel še nekaj vprašanj o podrobnostih postopka, upam, da ste še vedno na voljo.

Najlepša hvala - Diziet.