- Reaction score
- 2
Poskušam izločiti/odločiti API (aktivno farmacevtsko sestavino|) metadonijev hidroklorid iz peroralnega zdravila 1mg/1ml.
kjer imam sedež, je to zeleno obarvan zmerno gost sirup.
Obstaja veliko podjetij, ki proizvajajo podobne izdelke z različnimi sestavinami.
ne bom navedel podjetja, vendar je to seznam pomožnih snovi.
Seznam pomožnih snovi
Ali mi lahko kdo pomaga pri podrobni ekstrakciji? Imam precej osnovne izkušnje, vendar sem veliko prebral. Kupil sem nekaj osnovnih stvari - lijake, vakuumsko filtriranje, aparate za destilacijo itd. In z veseljem kupim vse, kar je potrebno za to ekstrakcijo/separacijo.
Zelo bi bil hvaležen za celoten postopek, vendar bi bil zelo hvaležen tudi za dober začetek.
Hvala.
kjer imam sedež, je to zeleno obarvan zmerno gost sirup.
Obstaja veliko podjetij, ki proizvajajo podobne izdelke z različnimi sestavinami.
ne bom navedel podjetja, vendar je to seznam pomožnih snovi.
Seznam pomožnih snovi
Propilen glikol | Ph. Eur |
Metilhidroksibenzoat | Ph. Eur |
Propil hidroksibenzoat | Ph. Eur |
Tekoči maltitol | Ph. Eur |
Karamela E150 | |
Patentni modri V (E131) | |
prečiščena voda |
Ali mi lahko kdo pomaga pri podrobni ekstrakciji? Imam precej osnovne izkušnje, vendar sem veliko prebral. Kupil sem nekaj osnovnih stvari - lijake, vakuumsko filtriranje, aparate za destilacijo itd. In z veseljem kupim vse, kar je potrebno za to ekstrakcijo/separacijo.
Zelo bi bil hvaležen za celoten postopek, vendar bi bil zelo hvaležen tudi za dober začetek.
Hvala.