Question Ali je to spletno mesto zakonito?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Sam še nikoli nisem naročil pri tem dobavitelju, vendar so na prvi pogled videti precej spodobno. Prihajajo iz Poljske, kar me ne preseneča. In tiste steklenice, ki jih uporabljajo, sem že videl. To so standardne poljske steklenice za reagente in tudi evropske steklenice za reagente ISO za kemikalije ACS. Podjetje je bilo ustanovljeno pred leti in se zdi, da sploh ne skriva svojih kontaktnih podatkov ali podatkov o podjetju. Mislim, da je zakonito.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
So 100-odstotno zakonito podjetje in nimajo nobenih zadajšnjih vrat :D Pri njih mi je všeč, da ponujajo možnosti prevzema in ne postavljajo preveč vprašanj!

Pred dvema mesecema so svoje podjetje celo prodali drugemu poljskemu vlagatelju in zdaj delajo na internacionalizaciji ali vsaj na tem, da bi se bolj odprli evropskim državam.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Lepo je videti, da se širijo. Čeprav upam, da bo podjetje še naprej imelo sedež na Poljskem, saj imajo precej ohlapne zakone o kemikalijah.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Vem tudi, da je zakonit, vendar sem slišal, da ne odgovarjajo na e-pošto tako enostavno

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Poskusite pridobiti osebni stik z enim od njihovih zaposlenih.
Pogovarjam se samo z eno osebo iz tega podjetja in nikoli nisem imel težav z dosegljivostjo, tudi ko je bilo to nujno in je bilo treba hitro

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
moj vajenec je včeraj kričal name, ker sem razbil lijak za sep... Morda bom moral naročiti novega.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ahhh, to je hudo, človek! Prejšnji teden sem pravkar zlomil 20-litrski 3-krčni RBF, poznam ta občutek

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Resnično mi je žal, da to slišim

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ja, človek, to je bila polomija, ampak se zgodi... Zgodilo se je med čiščenjem :/ Na srečo sem imel drugega na zalogi

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Srečo imaš ... če je zlomljen vrat, ga bom morda poskusil zvariti nazaj pihanje stekla je hobi, za katerega sem prepričan, da ga imam, vendar mi manjka ustrezen kisikov plinski gorilnik in seveda cevi ter zamaški in fitingi. Niti nisem poskusil svojega 10L 3n rbf... Še vedno se sprašujem, kaj je najboljše improvizirano zgornje mešalo, mislim, da bom morda izbral kuhinjski mešalnik, saj ima več stopenj hitrosti in ostane vklopljen.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Ja, imel sem neverjetno srečo, da sem imel še enega.

Žal se je cel pojavil na sredini dna erlenmajerice, zato mislim, da nisem mogel storiti ničesar, kajne? :D :D

Mhmmm, videl sem, da se za kaj takega uporabljajo elektronski vijačniki, vendar se sprašujem, zakaj ne kupiš neposredno zgornjega mešala?
Preverite pri Vevorju, ponujajo zelo poceni. Če pa želite imeti takšnega samo za kemične namene (vevor je namenjen kozmetični industriji), pojdite preverit na sklep-chemland

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Kot žrtev Vevorjeve slabe laboratorijske opreme tega ne morem dovolj poudariti, ne kupujte pri njih, njihovo blago je odpadek!
Pred kratkim sem kupil vakuumsko črpalko, ki ne samo, da ni v celoti delovala, ampak je bila tudi povsod po vakuumski črpalki razlito olje!
Edini razlog, zakaj sem kupil pri njih, je ta, da sem slab kemijski novinec.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Priznati moram, da z opremo, ki sem jo kupil pri njih, nimam nobenih težav

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Imam tudi komplet 32 kosov, ki je kot nalašč za začetek, razen dejstva, da imajo vsi priključki 24\40, zato niso združljivi z drugimi standardi (29\32; 14\23; itd.), kupil sem dva kompleta stojal, ki sta skupaj s stekli precej dobra za svojo ceno, moja vakuumska črpalka potrebuje zamenjavo olja. Veselim se, da bom dobil adapterje iz 24\40 na 29\32.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Hmm Nimam težav z njihovo opremo..

Mislim, da je to nekako pričakovano, če gledamo njihov cenovni razpon... zdi se mi razumno, da rotovap za 1 500 EUR ne deluje tako dobro kot rotovap za 15 000 EUR

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Predlagam tudi spletno stran laboratoriumdiscounter.nl, kjer so 7-odstotni popusti YouTuberjev, kot je thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
To vem, hvala! toda morda so še drugi, ki tega ne vedo...