Question Kako izdelati sintetični kokain?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,844
Deals
666
Priporočam vam, da preučite mefedron. To je lažje in hitreje izvedljivo kot izdelava sintetičnega kokaina. Poleg tega je tudi bolj donosna.

Naša ekipa nima izkušenj s sintezo sintetičnega kokaina. Seznanjeni smo le s teorijo postopka. Toda tudi v teoriji je proizvodnja sintetičnega kokaina zapleten in večstopenjski postopek.

Last edited by a moderator:

matbuhahah202

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
sintetiziranje kokaina je zelo težak in dolgotrajen postopek, poleg tega ni stroškovno učinkovit, zato ga nihče ne izvaja.

matbuhahah202

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ali je za mefedron mogoče nitroetan nadomestiti z drugo vrsto topila? nitroetan je za moje pojme preveč eksploziven.

61-50-7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
sinteza meph ne zahteva nitroetana, samo benzen, DCM, THF ali celo EtOAc, skoraj vsako nepolarno topilo je v redu

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,844
Deals
666
Na forumu so opisane različne sintezne poti. Izberite tisto, s katero želite začeti. Če imate kakršna koli vprašanja, jih zastavite v posebni temi foruma.

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Pred nekaj leti je mdppp skoraj enak, le 8 ali 10-krat močnejši in trajanje je enako, le okus in vonj sta drugačna in ni učinka omrtvičenja, dal sem malo lidocaína hcl in ljudje so rekli, da je koka, mdphp je drugi po podobnosti, morda kdo tukaj gareth síntesis nekaterih,