Lepo pozdravljeni, prijatelji! Na številnih forumih je veliko informacij in pogovorov ter ohlapnih, zanesljivih sintez, ki razpravljajo o uporabi 2 določenih reagentov, vendar potrebujem nekaj objektivnega.
Iščem to "zlato standardno" sintezo, s katero vsi uspešno uporabljajo natrijev borohidrid in bakrov klorid.
Ali lahko precej sledim
BBexperts na njegovem videoposnetku, ki se nanaša na amf-reduktivno aminiranje? (tisti, ki podrobno opisuje uporabo NaBH4 +CuCl2 ), vendar namesto tega uporabite 2,5 DMNS kot nadomestek za pN2P>amfetamin.
Ali se bo s to ureditvijo dosegla ustrezna učinkovita redukcija
2,5 dimetoksiNS> 2C-H? glede postopkov in topil?)
katero(-a) topilo(-a) je(so) tukaj najboljše(-a)? Nekateri pravijo, da brezvodno. Nekateri imajo vodo in alkohol. Nekateri pravijo, da ni metanola. Razumete, pri čem sem. Internet potrebuje temeljito praktično obdelavo.
Obstaja množica sintetizatorjev, ki "zmanjšujejo" argumente. "Ali pa sem poskusil to in dobil to. To bi lahko delovalo, ampak". In tako naprej.
objektivno? Ne.
Couldni be so blessed as to hear a whisper" what's the "gold standard" kissed by Jesus, caressed by Buddha synth? "
(Prosim, tu ni sintetizatorjev, ki bi jih nadlegoval Moroni, prosim. )
Tega imam že dovolj.
veliko ljubezni, ljudje.
vaš prispevek bo hvaležen.
skrbite,
JesusTits.
Iščem to "zlato standardno" sintezo, s katero vsi uspešno uporabljajo natrijev borohidrid in bakrov klorid.
Ali lahko precej sledim
BBexperts na njegovem videoposnetku, ki se nanaša na amf-reduktivno aminiranje? (tisti, ki podrobno opisuje uporabo NaBH4 +CuCl2 ), vendar namesto tega uporabite 2,5 DMNS kot nadomestek za pN2P>amfetamin.
Ali se bo s to ureditvijo dosegla ustrezna učinkovita redukcija
2,5 dimetoksiNS> 2C-H? glede postopkov in topil?)
katero(-a) topilo(-a) je(so) tukaj najboljše(-a)? Nekateri pravijo, da brezvodno. Nekateri imajo vodo in alkohol. Nekateri pravijo, da ni metanola. Razumete, pri čem sem. Internet potrebuje temeljito praktično obdelavo.
Obstaja množica sintetizatorjev, ki "zmanjšujejo" argumente. "Ali pa sem poskusil to in dobil to. To bi lahko delovalo, ampak". In tako naprej.
objektivno? Ne.
Couldni be so blessed as to hear a whisper" what's the "gold standard" kissed by Jesus, caressed by Buddha synth? "
(Prosim, tu ni sintetizatorjev, ki bi jih nadlegoval Moroni, prosim. )
Tega imam že dovolj.
veliko ljubezni, ljudje.
vaš prispevek bo hvaležen.
skrbite,
JesusTits.