Question Ali vas tekočina za balzamiranje omamlja?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Kako dolgo traja visoka raven alkohola?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Da ne bo dvoumnosti, ga poimenujmo formaldehid. Da. Vsekakor vas opija. Nekaj ga imam doma, vendar ga nočem poskusiti, ker poznam fanta, ki je skoraj umrl, ker ga je kadil. V bolnišnico so ga odpeljali, ker ni dihal. Svojemu preprodajalcu metamfetamina sem dal 15 ml v majhnem kozarcu " za njegovega očeta", je rekel. Odnesel jo je v motel s ščurki in v eni uri prodal vse do zadnjega. Namočil je cigarete. Prinesel mi je nazaj 50 dolarjev in hotel še enega, vendar so to 60-letni moški in eden od njih bo na koncu umrl, zato sem mu rekel, da mu bom morda prodal nekaj iz naslednjega litra. Tako ali tako ga potrebujem za izdelavo metilamina.
Tudi s freonom se lahko opijate, vendar vas bo to tudi ubilo.

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Prebral sem tudi, iz česa lahko pridobite PCP, pesticid za kmete, vendar ga ni lahko najti. mislim, da v ZDA v tekočini PCP šivajo cigarete, vendar temu pravijo tudi tekočina za balzamiranje.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Obstaja herbicid, ki je predvsem metilamin, to je zaokrožen, vendar stara formula. Če bi obstajal pesticid, ki ima v sebi pcp, bi vedel, saj sem 100 ur iskal predhodnike in droge v gospodinjskih izdelkih. Temu pravijo "mokra" cigareta. To je formaldehid. To ni samo tekočina za balzamiranje, ampak se pogosto uporablja tudi v taksidermiji. V PCP ni tekočine za balzamiranje. Formaldehid je uporaben reagent pri proizvodnji številnih drog in predhodnikov. Ima več imen. Formalin, paraformaldehid je podoben,formalin, metanal (ne metanol)metilinijev oksid, paraform in še 10 drugih stvari. Je HCHO in je po strukturi podoben acetonu ( ogljik z w vodiki in kisikom z dvojno vezjo na vrhu, aldehid).

• Like
Reactions: vis