Question Nakup kemikalij na tem forumu: mrtve kapljice mogoče / priporočljivo ?

ShiftingWaterfall

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
tako da iz očitnih razlogov ne bom naročal predhodnih kemikalij na svoj domači naslov ne glede na pravni status teh spojin.
ali bi bila možnost mrtva pošiljka? razumem, da naročilo verjetno ne bo šlo skozi običajen poštni nabiralnik. ali to pomeni, da ga bo pošta preprosto pustila na vhodnih vratih? ali je potreben podpis?

Lep pozdrav, ShiftingWaterfall

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,829
Deals
666
Vse je odvisno od prodajalca, če je pripravljen izročiti naročilo na ta način, zakaj pa ne.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ni bolje poslati v paketno trgovino z lažnim imenom in naslovom?
Prav tako bi lahko po naročilu spremenili paketno trgovino ali omarico, vsaj tam, kjer živim, lahko spremenimo naslov, preden pride naročilo, prodajalec bi o vas vedel največ državo.
Kjer živim v Evropi, imam tudi možnost prejeti s kurirsko službo, na primer DHL, in po prihodu DHL bo dostavil pošiljko drugemu podjetju, ki je moj paket dal v anonimno omarico v mestu, ki sem ga izbral dan prej, vendar so določene največje dimenzije za škatlo. In mislim, da ne bi pošiljali nevarnih kemikalij, kot sta aceton ali formamid, v paketno trgovino.
Ali menite, da je pošiljanje v trgovine s paketi tvegano?

Last edited:

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Odvisno od tega, ali je treba plačati uvozni davek, ga ne pustijo, če ga ni doma. Tudi če napišete obvestilo, ga ne pustijo.
Recimo, da pošiljatelj za pošiljanje uporablja storitev ups, potem lahko izberete uradno zbirno točko ups in ko prevzamete izdelek, morate davek plačati tam.

flask

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Prevarali so me za 1,5 kg P2NP 400 dolarjev ni več

Wickr: [email protected]

Telegram: V: @discreetonly

Težko je najti, kje je treba to informacijo umestiti na forum, tako da drugi ne naročajo tam, da

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
609
Mrtve kapljice so odlična možnost, ki bol odvisna od tega, ali je prodajalec dovolj zanesljiv, da to stori, in dovolj profesionalen, da zagotovi popolno dokazilo o postopku dostave.
Mrtvo kapico je treba vedno opraviti z uporabo storitev skrbništva z jasnimi pogoji o vračilu in politiki ponovnega pošiljanja.