Question Pokvarjen kondenzator

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ali kdo pozna koga v Združenem kraljestvu, ki popravlja laboratorijsko opremo, saj sta moj veliki kondenzator in frakcijska destilacijska spojka zbolela AF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Vsekakor jih lahko ceneje kupite na Kitajskem. Jaz sem dobil lep ahlihov kondenzator za 20 dolarjev iz Amazona, ki je bil brezplačno poslan s Kitajske. 3 vrat 500ml rbf, 25 dolarjev, ki ste jih dobili na Amazonu?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ja, vendar ne poceni stvari, kot je ta, ki prihajajo zlomil raje jih popraviti tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Bilo je od "uglednega " podjetja, pogledal sem v svojo zgodovino, bilo je Deschem. Bilo je neverjetno dobro pakirano. V škatli iz stiropora, ki je bila narejena zanj in je imela zelo debele stene ter je bila zelo gosta, v kartonski škatli, ki se je popolnoma prilegala, in nato zapakirana z arašidi v drugi kartonski škatli. Morda bi imel slike, vendar bi ga bilo res težko razbiti. Ne verjamem, da bi jo lahko razbil z dvema streloma z 8-kilogramskim kladivom, vendar lahko z istim kladivom prebijem obe strani zidu iz blokov.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Imate povezavo za njegovo trgovino na Amazonu plz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
To je tudi precej spodobno steklo. edina boljša stvar, ki jo imam, je Pyrex ali kimax. To je najboljše kitajsko steklo, ki ga imam. Pravkar sem kupil novo mešalno ploščo. Na moji stari je grelni element zgorel v 2. Po dolgem in počez sem dobil Vevorjevo 500 W grelno ploščo s sondo in lcd zaslonom, ki je PID, tako da vrtim gumb, dokler ne pokaže želene temperature, in odidem. Bilo je 140 ali 150 dolarjev.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
To je grate, da je celo brezplačna dostava tudi v Združeno kraljestvo goin to dm ga z mojim seznamom 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
če ste odločeni, da boste poskusili popraviti sami , lahko poskusite uporabiti visokotemperaturno epoksi lepilo za steklo, ne pozabite, da je posebej za uporabo pri visokih temperaturah.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
To je bila prva stvar, o kateri sem razmišljal, vendar nisem bil prepričan, da probs še vedno zavira lol