Oprostite, ja, mislil sem na izvirni triptamin, dejansko sem imel na koncu precej dobre rezultate z uporabo etil acetata za re-x iz....iz majhnih motnih/tan/rumenih majhnih kristalov je postal večji prosojen kristal "sladkornega" videza.....in zakaj? Da bi zagotovil čistost pred dietilacijo, saj sem do zdaj pri poskusu dietilacije dobil precej slabe rezultate. Odločil sem se, da bom predpostavil, da ima večina stvari v sebi majhno nečistočo, in zato najprej naredil preprost re-x, da vidim, kaj je..... Mislim, da to navsezadnje ne more narediti nič slabega...
Prav tako nisem rekel, da bom naenkrat opravil ponovni test - to je stvar, ki jo lahko opravim, ko jo uporabljam, večer pred reakcijo ali dan prej in jo čez noč posušim v eksikatorju ...
Ne gre za SUPER umazano snov, ki sem jo sam dekarboksiliral iz triptofana ali kaj podobnega. To je nekaj, kar sem kupil na Kitajskem, vendar sem želel videti, kako čist in velik kristal lahko iz tega naredim.
Ne, iskreno povedano, samo ugotovil sem, da se mi je vključitev v mojo splošno tehniko zdela dobra ideja....
Ko govorimo o destilaciji brez uničenja stvari, sem pravkar kupil destilacijsko glavo s kratko potjo... bila je poceni, kupil sem jo zaradi tega, ne zaradi česa posebnega.
Imam veliko triptamina, ker si utiram pot skozi čim več različnih aldehidov in poznejših redukcij, in ničesar ne prodajam. V življenju sem naredil veliko n,n-DMT, vendar zelo malo drugih tripaminov, zato delam le majhne reakcije naenkrat - preprosto zato, da preizkusim te spojine.
Lepo je vedeti, da ga lahko spremenim v katerikoli osnovni triptamin, ki ga želim, če le dobim ustrezen aldehid. Mislim, da je to super...
Imam tudi 500 g 3,4,5-trimetoksibenzaldehida - zakaj? Ker še nikoli nisem poskusil meskalina ali TMA.
Ali bom lahko naredil kaj blizu 250 g vsakega od teh dveh? Zagotovo ne naenkrat, ampak v vsem mojem življenju? ...verjetno lol
Poleg tega je težko kupiti na Kitajskem, razen če kupiš 500g ali 1000g, ker prodajajo ogromne količine.
Pravzaprav je bil edini reagent, ki sem ga videl prodajati v manjših količinah, 2,5-DMOBA, ki sem ga dobil 50 g, vendar mi ga verjetno ni smel prodati lol Tudi tega sem rekristaliziral....why? Viri na črnem ali sivem trgu...