Ďakujem za návrat bratov z okolia, počnúc Williamom, áno, používali tento materiál a účinky sú relatívne, niektorí majú veľmi silné reakcie ako psychická zmätenosť, zrýchlenie, štýl MDA, veľmi dlhé trvanie, niektorí klienti uvádzajú, že nepociťujú žiadny účinok, čo poukazuje na to, že konečný produkt, ktorý laboratórium vyrába, nie je úplne jednotný, myslím, že nemajú ani magnetické miešadlo. Pokiaľ ide o proces, na ktorý ste sa ma pýtali, môžete byť konkrétnejší? Doslova chémia nikdy nebola mojou silnou stránkou, ale toto fórum sa stane mojím novým zdrojom štúdií, vezmem 1 gram látky a dám do koľkých ML teplej vody? pokiaľ viem, tak tu MD krájajú ako kokaín, premieňajú 1 kg mdma na 5-6 kg tohto zmiešaného svinstva.
@G. Patton na fotkách, ktoré som poslal, je kryštál, ktorý tu predávajú len ako európsky MD, ale všetko sa to vyrába tu v našom regióne, o sude som sa dozvedel len toľko, že je to tekutý pervitín, je to taká olejovitá žltkastá tekutina, ktorá pri vystavení na voľnom vzduchu mimo suda sama kryštalizuje. činidlo, ktoré bolo testované, je MARQUIS, už sme si zobrali ďalšiu dávku z toho istého laboratória a niekedy reaguje veľmi fialovo, niekedy úplne žlto, nikdy to nie je dobrá látka a účinky sú vždy rovnaké, veľký strach máme z toho, že zostaneme v rukách týchto ľudí, ktorí zrejme nevedia ani to najmenšie, čo môžu robiť, až tak, že sme s kolegom, ktorý je chemický technik, že si zoberieme nejaké otázky od tamojších ľudí, pretože ani laboratórium nevie, prečo sa tento "MD" rozpúšťa mimo vákuového/prievzdušného hrnca. Z toho, čo sme sa rozprávali, sa snažím získať proces, ktorý používajú, a ich receptúru, aby som zistil, čo robia zle, viem, že sa tam snažia čo najviac urýchliť proces, sú jedným z mála výrobcov a dopyt je veľmi vysoký, urýchliť ohrev aj chladenie výrobku, pozriem sa na odkaz, ktorý ste mi poslali, vopred ďakujem za pozornosť! r ďalšia otázka, keď spomínate vákuum, išlo by napríklad o vákuovú pumpu? Spomenul som si na postup odstraňovania butánu, keď robíme extrakciu BHO v marihuane, neviem, či by bol postup podobný.
Test reagencie
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit i cannot acess "secrets of methanphetamine...." Nemám prístup k otvoreniu