Question Pokus o vytvorenie C-tekutiny

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Hľadám návod krok za krokom, ako BEZPEČNE vyrobiť C-Liquid čo najbližšie k normálnemu THC high. Nechcem vapovať niektoré z diabolských noidov. Snažil som sa nájsť informácie na túto tému všade, ale zdá sa, že nemôžem nájsť presné údaje. Keďže sa zaoberám takými malými hodnotami dávok, potrebujem sa uistiť, že presné množstvo pomeru mg/ml je bezpečné. Ak má niekto nejaké informácie o tom, aký je najlepší noid na použitie a akú presne dávku použiť, budem vďačný. Podarilo sa mi nájsť len informácie o zahrievaní práškového noidu v roztoku vg/pg, kým sa nezhomogenizuje.
Každá informácia je užitočná. Ďakujem

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
280
Máte záujem o 5F-CUMYL-PINACA presne? Problémom pri tvorbe návodov a výbere bezpečných dávok je, že dnes ani neexistuje jednoznačná odpoveď na to, koľko látok tohto typu má silnejší účinok na kanabinoidné receptory. Napríklad v prípade látky vola sa v rôznych štúdiách ukázala rozdielna selektivita. Látka môže byť buď 2-násobne selektívna, alebo takmer 30-násobne. K tomu treba pripočítať rôzne typy receptorov a najmenšie účinné dávky. Možno práve preto nie je odpoveď na vašu otázku taká jednoduchá. Môžete si však pozrieť časť venovanú syntéze kanabinoidov. Možno tam nájdete odpoveď alebo správny smer: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Mám záujem o použitie JWH-210 a uvažoval som o vytvorení pomeru 45 mg/1 ml. Zaujímalo by ma, či by to bolo bezpečné. Väčšina prieskumov, ktoré som urobil, poukazuje na to, že dávka JWH-210 je 1,5-3 mg a ml vape džúsu zaberie 100-200 šlukov. Takže ak chcem, aby každých 5 puffov bolo účinnou dávkou pri priemernom počte 150 puffov, dostal by som 30 dávok. Ak chcem, aby každá dávka bola 3mg, bolo by to 90mg/ml. Nie som si však istý, či je to bezpečné. Ak o tom niečo viete, bolo by to užitočné. Ak nie, začnem s veľmi nízkou dávkou mg/ml, napríklad 20mg/ml, a budem postupovať nahor. Takisto ak viete o nejakom presnom spôsobe, ako dosiahnuť homogenizáciu zmesi, tiež by to bolo užitočné. Videl som, že zahrievanie zmesi a dôkladné miešanie je najlepší spôsob, ale nie som si tým istý. Prečítal som si fóra o kanibinoidoch a žiadne z tamojších informácií sa ma netýkajú.
Ďakujem za odpoveď

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Myslím si, že je to najlepší spôsob. Podľa môjho názoru ste sa vo svojom výskume vydali správnym smerom. Podeľte sa s nami o svoje výsledky, prosím.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Vyhovie. Nikde nevidím žiadne iné príspevky o výrobe C-Liquid, takže urobím podrobný návod mojich pokusov a omylov. Začnem na nízkej dávke liquidu a budem sa prepracovávať nahor, aby som našiel požadovanú silu.