- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 9
Pretrepte a upečte. Priatelia, ktorí máte k tomu návrhy, môžete ich napísať pod tento príspevok, podelíme sa o výsledky
Síran amónny 1 kg
hydroxid sodný 1 kg
Colemanovo palivo 1kg
max energier lithium AA
kyselina chlorovodíková 37% 1 kg
2 litrová fľaša sódového prúdu
ibucold c 1 krabica
tylolhot 1 krabica
nurofen 1 škatuľa (2400 mg pseudo) najprv,
60 g síranu amónneho hydroxid sodný 400 ml colemanovho paliva 1 kus kus za 40 sekúnd spolu 1 pásik lítia
(prešiel som tlakovým uzáverom fľaše s plynom otvoriť a zatvoriť udalosti reakcia 25-120 minút zmena farby modrá bronzová zlatá atď. farby pomaly pridávam 2400 mg lieku potom to pretrepem vo vírivom kúpeli a vypnem)
15-30 minút po pridaní drogy je reakcia čokoládovo mliečnych farieb, potom ju prefiltrujem a hcl splyňuje, je niečo, čo som prehliadol?
Keďže to budem skúšať prvýkrát, ceny materiálu a drog sú drahé, tak to pretrepem a varím technológiu.
Síran amónny 1 kg
hydroxid sodný 1 kg
Colemanovo palivo 1kg
max energier lithium AA
kyselina chlorovodíková 37% 1 kg
2 litrová fľaša sódového prúdu
ibucold c 1 krabica
tylolhot 1 krabica
nurofen 1 škatuľa (2400 mg pseudo) najprv,
60 g síranu amónneho hydroxid sodný 400 ml colemanovho paliva 1 kus kus za 40 sekúnd spolu 1 pásik lítia
(prešiel som tlakovým uzáverom fľaše s plynom otvoriť a zatvoriť udalosti reakcia 25-120 minút zmena farby modrá bronzová zlatá atď. farby pomaly pridávam 2400 mg lieku potom to pretrepem vo vírivom kúpeli a vypnem)
15-30 minút po pridaní drogy je reakcia čokoládovo mliečnych farieb, potom ju prefiltrujem a hcl splyňuje, je niečo, čo som prehliadol?
Keďže to budem skúšať prvýkrát, ceny materiálu a drog sú drahé, tak to pretrepem a varím technológiu.