- Reaction score
- 8
Dobrý deň,
ako som už opísal v inom vlákne, mám problémy so syntézou amfetamínfosfátu z P2NP cez Al/Hg. Urobil som už dve dávky s rovnakým výsledkom: príliš vysoký výťažok akýchkoľvek anorganických solí (napríklad 85 g z 10 g P2NP). Postupoval som podľa každého kroku z videí z tejto stránky a prečítal som si všetky vlákna na tomto fóre a tiež niekoľko ďalších návodov. Poslednú dávku som alkalizoval asi pred 14 hodinami a takto to vyzerá teraz
Vie niekto, čo sa mohlo pokaziť pri prvých dvoch dávkach, ktorá chyba mohla spôsobiť výsledky, ktoré som dostal? Čo mám robiť s touto šaržou? Dekantovať len prvú vrstvu, dekantovať prvé dve alebo dekantovať obe do 2 rôznych kadičiek?
Budem rád za každý nápad, vopred ďakujem,
lee
ako som už opísal v inom vlákne, mám problémy so syntézou amfetamínfosfátu z P2NP cez Al/Hg. Urobil som už dve dávky s rovnakým výsledkom: príliš vysoký výťažok akýchkoľvek anorganických solí (napríklad 85 g z 10 g P2NP). Postupoval som podľa každého kroku z videí z tejto stránky a prečítal som si všetky vlákna na tomto fóre a tiež niekoľko ďalších návodov. Poslednú dávku som alkalizoval asi pred 14 hodinami a takto to vyzerá teraz
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Nejako mi vyšli tri vrstvy. tá prostredná vyzerá ako tá horná z mojich prvých 2 dávok, neviem prečo mi vyšla tretia. Vie niekto, čo sa mohlo pokaziť pri prvých dvoch dávkach, ktorá chyba mohla spôsobiť výsledky, ktoré som dostal? Čo mám robiť s touto šaržou? Dekantovať len prvú vrstvu, dekantovať prvé dve alebo dekantovať obe do 2 rôznych kadičiek?
Budem rád za každý nápad, vopred ďakujem,
lee