Question Potrebujete pomoc s odstránením farby z fetty (fentanalu)!!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Zasekla som sa s asi oz a pol modrej fetty (fentanylu) . Sú to kúsky pouličnej kvality, nie čistý fentanyl. Moja otázka znie, ako by som mal postupovať pri odstraňovaní farby? Predpokladám, že je to len potravinárske farbivo, a uvažoval som o použití acetónu, ako som to robil v minulosti s pervitínom. Fungovalo by to? Ako by som odstránil rez? Ďakujem

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Podľa môjho názoru potrebujete kvantitatívnu analýzu. Modré farbivo na vašom fetty by sa nemalo považovať za rovnakú nečistotu, akú ste videli na pervitíne, pretože toto nie je pervitín a väčšina vecí je pravdepodobne menej ako jednotlivá s neznámou interakciou s acetónom/rozpúšťadlom.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Ak si musíte klásť tieto otázky, pochybujem, že ste pripravení na zaobchádzanie s čistým Fentanylom, ale dobre, ideme na to:
A/B acidobázická extrakcia by mala odstrániť rezy a farbu a rekryštalizáciou sa získa čistý produkt. Teraz je to pravdepodobne Fentanyl.HCl alebo Fentanyl.Citrate. rozpustite vo vode, prefiltrujte, všetok Fentanyl by mal byť vo filtráte (kvapalina), Zosilnite opatrným pridaním roztoku uhličitanu sodného, kým ph nebude >10. extrahujte nepolárnym rozpúšťadlom, ako je toluén alebo xylén. extrakt premyte vodou. Pridajte kyselinu citrónovú (bezvodú) v alkohole (IPA je vhodný), kým ph nie je 5 - 6. F-citrát by mal odpadnúť. premyte materiál ďalším suchým xylénom alebo toluénom a potom naftou (Shellsol je vo vašom kúte) a nechajte vysušiť na krehký prášok. Ak to nie je chrumkavý prášok, rozpustite ho v minimálnom množstve HORÚCEJ IPA a pridajte suchý acetón a do chladničky. Výsledné veci umyte naftou a teraz by to mal byť naozaj suchý prášok.

Snažte sa nezabiť seba ani ostatných.
Fentanyl je mizerná droga so zlým bezpečnostným profilom, buďte si toho vedomí.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Oceňujem vašu pomoc, hoci na začiatku nie je dôvod byť na mňa hrubý. A aby bolo jasné, fentanyl nepoužívam, ale v mojom okolí zmizol heroín a každý chce kúpiť toto svinstvo. Ale na modrý materiál sa všetci sťažovali kvôli jeho chuti. Extrakciu, o ktorej hovoríš, som robil stokrát pre červený fosf. pervitín. Ešte raz vďaka

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Odpoveď by som nepovažoval za hrubú, len táto skutočnosť platí pre väčšinu z nás a OrgUnikum sa voči vám správal ochranársky. Napriek tomu vám poskytol informácie, o ktoré ste žiadali, čo som ja neurobil vzhľadom na to, že môj postoj bol tiež trochu ochranársky. Práca s týmto materiálom by sa mala vykonávať so všetkými osobnými ochrannými pracovnými prostriedkami, ktoré si môžete zaobstarať, metochémia je v porovnaní s týmto postupom čistenia dosť základná úroveň. Nezabudnite, že väčšina skleneného riadu a OOPP by sa mala po použití z bezpečnostných dôvodov zničiť, malá škvrna na stole alebo laboratórnom plášti je dostatočne silná na to, aby zabila niekoľko ľudí. Verím, že máte dostatok skúseností s nebezpečnou chémiou s pervitínom, aby ste zvládli voľné uvoľňovanie/vznik soli. Zatiaľ čo redukcia P/I2 je nebezpečenstvo výbuchu/požiaru, toto je nebezpečenstvo toxicity, ako možno viete, že na zastavenie rozbehnutej syntézy metánu sa dá použiť veľký mokrý uterák (dokonca sa stavím, že vám už možno zachránil slobodu), v prípade fentu potrebujete akože super malú miestnosť, ktorú celú pokryjete hrubou plastovou fóliou a hazmat+plynovú masku+štýlové rukavice a prostriedky na vyzlečenie hazmatu bez priameho dotyku. A, samozrejme, urobiť riedenie (rezanie) fentu, ktorý sa musí miešať dlhší čas, aby nedošlo k prípadnému vzniku horúcich škvŕn (niekto, koho poznám, zomrel na horúce škvrny fentu). Bol som osobou, ktorá iniciovala zničenie materiálu a poskytla metódu. Mám rád fentanyl, ale farmaceutickú kvalitu akceptujem len v prípade, že mi nie je k dispozícii na želanie. Takto som sa nikdy nestal závislým od opiátov, alebo aspoň doteraz som mal len prekvapenie, že závislosť, o ktorej som bol presvedčený, sa ukázala ako iluzórna. Všetko najlepšie! P.S. prosím, preskúmajte prístup a požiadajte o názor odborníka, skúste nájsť niekoho s bývalou praktickou skúsenosťou ako sprievodcu.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Ľudia sa na da Intanetzovi dosť vyškierali, teraz dobre, milý @InnocentBystander23, prepáčte, to je tak pekné, ako to len môžem urobiť bez toho, aby som sa vydával za niekoho univerzálnu opatrovateľku, takže lepšie to nebude, berte alebo nechajte tak.

Chýba mi olde dayz kvalitných flamewars a nie, flaming nemá absolútne nič spoločné s vykrikovaním urážok alebo vyhrážaním sa. Všetko to išlo dolu vodou, internet vlastne zomrel v deň, keď AOL pripojil Missisippi (dátum je len náhoda) a nahradila ho zamaskovaná nákupná platforma.
Starí ľudia, stále lamentujúci, ja viem, ja viem, poďme sa potom baviť o vojne.....🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
oceňujem váš postreh. momentálne si nemôžem dovoliť zničiť svoje sklo, takže ho nechám tak, ako je, a nebudem sa s ním zahrávať. vďaka

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
nemusíte doslova rozbiť sklenený riad, stačí ho ošetriť silným oxidačným činidlom, napríklad roztokom pirane.