Odpoveď by som nepovažoval za hrubú, len táto skutočnosť platí pre väčšinu z nás a OrgUnikum sa voči vám správal ochranársky. Napriek tomu vám poskytol informácie, o ktoré ste žiadali, čo som ja neurobil vzhľadom na to, že môj postoj bol tiež trochu ochranársky. Práca s týmto materiálom by sa mala vykonávať so všetkými osobnými ochrannými pracovnými prostriedkami, ktoré si môžete zaobstarať, metochémia je v porovnaní s týmto postupom čistenia dosť základná úroveň. Nezabudnite, že väčšina skleneného riadu a OOPP by sa mala po použití z bezpečnostných dôvodov zničiť, malá škvrna na stole alebo laboratórnom plášti je dostatočne silná na to, aby zabila niekoľko ľudí. Verím, že máte dostatok skúseností s nebezpečnou chémiou s pervitínom, aby ste zvládli voľné uvoľňovanie/vznik soli. Zatiaľ čo redukcia P/I2 je nebezpečenstvo výbuchu/požiaru, toto je nebezpečenstvo toxicity, ako možno viete, že na zastavenie rozbehnutej syntézy metánu sa dá použiť veľký mokrý uterák (dokonca sa stavím, že vám už možno zachránil slobodu), v prípade fentu potrebujete akože super malú miestnosť, ktorú celú pokryjete hrubou plastovou fóliou a hazmat+plynovú masku+štýlové rukavice a prostriedky na vyzlečenie hazmatu bez priameho dotyku. A, samozrejme, urobiť riedenie (rezanie) fentu, ktorý sa musí miešať dlhší čas, aby nedošlo k prípadnému vzniku horúcich škvŕn (niekto, koho poznám, zomrel na horúce škvrny fentu). Bol som osobou, ktorá iniciovala zničenie materiálu a poskytla metódu. Mám rád fentanyl, ale farmaceutickú kvalitu akceptujem len v prípade, že mi nie je k dispozícii na želanie. Takto som sa nikdy nestal závislým od opiátov, alebo aspoň doteraz som mal len prekvapenie, že závislosť, o ktorej som bol presvedčený, sa ukázala ako iluzórna. Všetko najlepšie! P.S. prosím, preskúmajte prístup a požiadajte o názor odborníka, skúste nájsť niekoho s bývalou praktickou skúsenosťou ako sprievodcu.