Ak ste si zakúpili moje oxy 30 za hromadnú cenu, čo je zvyčajne 30-35 tabliet mesačne, potom zaplatíte 31 USD za. Pri rozdelení na 4 máte štyri 7,5 mg oxy a pri cene 31 USD za každú zaplatíte 7,75 USD za každú 7,5 mg. Ak si kúpite 30 mojich 7,5 dros vo veľkom, čo je 10 kusov, zaplatíte 10 USD za každý 7,5 mg hydros. Môžem odovzdať ponuky, ktoré dostanem, a dostanem lepšiu ponuku na oxy. 30 tabletiek oxy je ako kúpiť 120 tabletiek 7,5 mg za mesiac a sú silnejšie a lacnejšie ako 7,5 mg hydros. V podstate by ste mohli dostať 120 až 140, 7,5 mg oxy tabletiek mesačne za 2,25 USD lacnejšie, ako by ste zaplatili za 7,5 mg hydros. Týmto spôsobom získate viac peňazí za svoje peniaze a hovoríte, že hľadáte viac ako niekoľko mesačne, 30-35 30mg oxy nie je len niekoľko piluliek. Ak sa berú na bolesť, sú to 120-140 tabletiek, ktoré vám lekár nedá, ak nemáte rakovinu alebo niečo rovnako vážne. A za cenu, ak nájdete skutočné oxy 30 lacnejšie ako 31 dolárov za pilulku, ak sa kúpia vo veľkom, potom mi dajte vedieť, pretože by som ich mohol kúpiť sám, aby som ich predal tým, ktorí potrebujú. 930 dolárov znie ako veľa za 30 piluliek, kým to nerozložíte a neurobíte matematiku v porovnaní s tým, čo zvyčajne nájdete s hydros takmer kdekoľvek. Ak máte záujem, príďte za mnou v stredu