Extrakcia hydrochloridu metadónu z perorálneho 1mg/1ml UK

Diziet Sma

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Snažím sa extrahovať/separovať API (aktívnu farmaceutickú zložku|) metadón hydrochlorid z perorálneho 1mg/1ml.

kde mám sídlo, je to zeleno sfarbený stredne hustý sirup.

Existuje mnoho spoločností, ktoré vyrábajú podobné produkty s rôznymi zložkami.

Neuvádzam meno spoločnosti, ale toto je zoznam pomocných látok.

Zoznam pomocných látok
PropylénglykolPh. eur
MetylhydroxybenzoátPh. Eur
PropylhydroxybenzoátPh. Eur
Tekutý maltitolPh. Eur
Karamel E150
Patentná modrá V (E131)
Čistená voda

Môže mi niekto pomôcť s kompletnou extrakciou v detailoch? Mám celkom základné skúsenosti, ale veľa som toho prečítal. Kúpil som si základné veci - sep lieviky, vákuovú filtráciu, destilačný prístroj atď. A rád si kúpim čokoľvek, čo je potrebné na túto extrakciu/sepráciu.

Bol by som veľmi vďačný za kompletný postup, ale aj dobrý začiatok by som veľmi ocenil.

Ďakujem.

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
164
Metadón hydrochlorid je vo forme rozpustnej soli. Na rozdiel od bázy metadónu.
Môj tím vyrába metadón a čistí cez bázu.
Báza má kryštalický vzhľad, ktorý je nerozpustný vo vode! Ako vidím proces získavania metadónu z vášho sirupu?
Zriedil by som 100 ml vášho sirupu vo vode (približne 800 ml) a pridal koncentrovaný roztok lúhu na 11-12 PH.
Ochladil by som a odfiltroval z kryštalickej zrazeniny.
Kryštalickú zrazeninu by som rozpustil vo vriacom metanole a prefiltroval (čo sa nerozpustilo, tieto nerozpustné soli vyhoďte), metanol by som dal do mrazničky a kryštály by som extrahoval za deň. kryštál má základný tvar. Ak ho chcete premeniť na chlorovodík... musíte rozpustiť 100 mg zásady v 2 ml metanolu a pridať kyselinu chlorovodíkovú na PH 5 - 6 a nechať v mrazničke. Po jednom dni ju vyberte z mrazničky a rozdrvte chlorovodík - a opláchnite ľadovým acetónom.

Diziet Sma

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
wow, veľmi pekne ďakujem za odpoveď - to je presne to, čo som už dlho hľadal. Niekoho, kto skutočne vie, o čom hovorí, a neuvádza miliardu dôvodov, prečo je to hlúpy nápad. Len priame fakty a produktívne informácie. Ešte raz vám ďakujem.

Keď to budem môcť vyskúšať asi o týždeň, som si istý, že budem mať ďalšie otázky o podrobnostiach postupu, dúfam, že ste stále k dispozícii.

Veľká vďaka - Diziet.