Question Oxid horečnatý pridaný s inými oxidmi, ako je zinok alebo vápnik

Plantguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ahoj l mám problém nájsť nejaké dobré informácie o grignardových alternatívnych syntéznych činidlách im začínam myslieť na pridanie iných oxidov, ako je zinok a vápnik v správnych množstvách nejakým spôsobom alebo spojenie alebo čokoľvek, čo niekto iný vie, prípadne to rozobrať. Nemám žiadne skúsenosti alebo vedomosti s Br jeho jediná vec, ktorú som sa necítil pohodlne zaoberať to niekedy "stále nie" Mám trochu záujem o bromid sodný, ale nie plyn a myslím, že chlorobenzén je v pohode.
- Naozaj nechcem mať jeden z tých oh shit, 0 až 700c z okna a potom si myslieť, že vás presvedčil, že ste práve videli a počuli rovnaký výbuch vonku a ísť woah wen u vidieť zelený horiaci dym vo vzduchu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,308
Deals
1
Nie som si úplne istý, čo to všetko znamená, ale ak sa nemýlim, hlavným funkčným aspektom väčšiny grignardov je alkylová alebo arylová skupina, horčík a halogén ,ale bróm obzvlášť nie je podmienkou. Jodidy a chloridy môžu tiež tvoriť grignardy. Takže fenyl, tosyl, xylyl, metylpropylbutyl- MAGNÉZIUM -brónidy, jodidy, chloridy, fluoridy, astitidy 🌞

Last edited: