Question Chcete si dať otestovať svoje laboratórium #4 s čistotou % (zníženie škodlivosti)?

tablet press

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Chcem poskytnúť spotrebiteľovi bezpečný vysoko takmer čistý produkt tento #4 chinna white bol vyrobený čerstvý podľa mojich špecifikácií chcem overiť kvalitu a uistiť budúcich klientov, že neobsahuje Fent a je čistý aspoň na 85 % až 98 % nechal som kuchára uvariť dávku len pre mňa a uistil som sa, že neobsahuje Fent, takže trvalo 2 týždne, kým sa vyrobil a pristál u mňa, takže potrebujem laboratórium v USA, ktoré môže poskytnúť správu o % a potvrdiť, že neobsahuje Fent...

RaymondReddington

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Základným spôsobom testovania je využitie testovacích prúžkov na zistenie, aké sú účinné zlúčeniny, fent testovacie prúžky sú celkom slušné pri ich zisťovaní a testovacie prúžky, na ktorých je napísané OPI (opiát), niekedy pomáhajú pri ich odlíšení, ak je na fent testovacom prúžku napísané, že sú negatívne. Buďte opatrní, pretože v súčasnosti je viac ako 95 % všetkých opiátov syntetických a je pravdepodobnejšie, že položka, ktorú máte, je fent alebo analóg izotónu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,144
Deals
1
Existujú miesta, ktoré robia testy na tejto stránke, vy ju pošlite a nazvite ju nejako, čo ju identifikuje ako vašu. Na jednom mieste to stojí 100 dolárov, ale je tam niekoľko