moj nazor na klonovane CC je že je to komplikovane a technicky naročne isty čas som si otom čital haldal skumal ale dopatral som sa ktomu možno sa mylim ale nato aby si mohol naklonovať kartu a vybrať znej peniaze potrebuješ software (EMV chip reader writer software) ktory ti zapiše ukradnute data z cudzej CC na čistu novu kartu s čipom a magnetcikym pružkom takyto softwer je dostupny len pre banky a stoji okolo 30K našiel som na DNM roznych predajcov ktory ponukaju takyto piratsky software za 1k ale všade som natrafil nato že su to podvodnici a že žiaden takyto piratsky software neexistuje existuje len original licencovany dostupny pre registrovane firmy.
kedysi to bolo možne bolo to jednoduchšie lebo data (tarck1-3) potrebne na zapisanie boli uložene na magnetickom pružku danej karty ale odkedy su nove karty s EMV čipom tak je to komplikovanejšie ale nie nemožne musel by si vedieť ako nato a ktomu som sa nedopatral.
k tomu aby si ziskal data z cudzej karty potrebuješ tzv skimmer a falošnu klavesnicu s keylogerom alebo minispykameru umiestnenu na bankomate nasmerovanu na pin klavesnicu aby si zaznamenal dany pin, exsituje vela predajcov tohto zariadenia ale vela znich su scam je to riziko jeden znich je
https://t.me/SKIMMINGpARTs
ale tiež som sa dočital že je to scam ale može to byť falošna stopa od konkurencie neviem.
rozhodne to stoji za preštudovanie osobne si myslim že stale budu existovať hackeri ktoru budu vedieť obisť finančny system.