Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Potrebujem pomoc o kryptografických platbách

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň, BB!
Hľadám niekoho, kto rozumie anonymnému platobnému protokolu s valutou XMR, pretože si chcem niečo objednať z tejto stránky a nie som si istý, či tomu všetkému rozumiem.
Budem rád, ak mi niekto ponúkne nejaké odpovede v pm.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
213
Deals
3
Prečo ľudia trvajú na PM pre svoje odpovede?

Uveďte svoju otázku a bude tu odpoveď pre každého, nazýva sa to zdieľanie.

Inak sa bude tá istá otázka len neustále opakovať.

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobre, dáte mi tu odpovede?

View previous replies…

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Haha ok priateľ, vďaka za pomoc.

Takže chcem najprv kúpiť BTC a potom ho vymeniť za XMR. Myslím, že je to najbezpečnejší spôsob, ako urobiť "nevystopovateľný obchod".
Najprv by som sa chcel spýtať, akú stránku (peňaženku) budem mať zvolenú na nákup BTC a aký typ platby (ak na tom záleží).

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Je na vás, akú peňaženku použijete.
Nainštalujte si grafické rozhranie Monero s plným uzlom na svojom lokálnom počítači.
BTC si môžete kúpiť na KTOREJKOĽVEK FIAT (mena USD, GBP atď.) burze (ako napríklad Kraken, Binance atď. - ide o stránky KYC [poznaj svojho zákazníka], ktoré vyžadujú predloženie dokladu totožnosti]), previesť tieto BTC do vlastnej lokálne umiestnenej osobnej peňaženky (Electrum na Macu alebo Bitcoin Core na PC?). Odtiaľ môžete pomocou prehliadača TOR prejsť na jednu z mnohých anonymných výmenných stránok (ako napríklad changenow.io). Prejdite a vymeňte svoje BTC za XMR a nechajte si XMR previesť do svojej peňaženky Monero GUI.
Potom dúfajme, že používate Tails alebo Kodashi a máte na nich peňaženku Feather. Preneste XMR z Monero GUI do Fether Wallet a vykonajte nákup odtiaľ.
To znamená, že váš nákup FIAT sledovateľných BTC už nie je žiadnym viditeľným spôsobom spojený s nákupom XMR.

gaetano99

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Za tieto informácie vám veľmi pekne ďakujeme!
Môžem urobiť takmer rovnako bezpečný nákup, ak to urobím z telefónu.
Ak môžem, ktoré peňaženky a burzy odporúčate pre android?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Nie je to možné. Nepoužívajte na to mobilný telefón. Považujte svoj mobilný telefón už za ohrozený.