Hexán

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Prezeral som si vlastnosti hexánu a zdá sa, že sa hodí na použitie ako rozpúšťadlo .

Je tiež lacný. Má s ním niekto skúsenosti na syntézu mefedrónu ?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
4-MMC má vyššiu rozpustnosť v polárnych rozpúšťadlách, ako sú DCM, etanol, metanol... atď. Hexán má nízku polaritu, čo vedie k jeho nižšej účinnosti pri interakcii s polárnymi funkčnými skupinami molekúl mefedrónu .

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
DCM je tak nepolárny, ako sa len dá, voľný mefedrón je rozpustný v nepolárnych médiách a hydrochlorid v polárnych. Hexán je zvyčajne na drahej strane, ak sa kupuje pod týmto názvom, ale petroléter 40-60 sa skladá hlavne z hexánov. Či je na tento prípravok dobrý? dobre, CHEM-IS-TRY

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Áno, nefunguje :)

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Hej, kamarát, mohol by si trochu podrobnejšie opísať, čo nefungovalo? Nahradil si DCM/EA hexánom ako rozpúšťadlo, v ktorom sa rozpúšťa BK4 pred metylamínovaním?
Som naozaj zvedavý, pretože mi došiel DCM, ale mám čerstvý 7l kanister hexánu, dúfam, že to bude fungovať. Metylamín dostanem až budúci týždeň, takže dúfam, že uvidíte tento komentár.

momogf

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Môžete použiť ksylen thf dmso dcm toulen benzén etylacetát

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Mám asi pol litra hexánu, ktorý som vydestiloval zo štartovacej kvapaliny a pre ktorý hľadám využitie....Bunsonov horák? 😄 Vlastne si myslím, že je to heptán

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Uvažujem o reakcii v malom meradle s použitím hexánu ako rozpúšťadla, aby som nestratil príliš veľa surovín v prípade, že sa hovno dostane do ventilátora, asi 100 g BK4 by malo stačiť.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Nerobím veľa 15 g experimentov🙄, ale ak by som ich robil, potom by mi to ušetrilo pekelné peniaze. Možno ste dostali úžasnú ponuku na 2b4mp. Zaplatili ste ...160 USD/kg s dodaním. Tých 100 g ťa stálo 16 dolárov, ale koľko to stojí, kým si zaplatil, čakal, obhrýzal si nechty, upratoval si dom a nakoniec si to dostal? Znie to ako 50 dolárov za tých 100 g. Kedysi dávno som kúpil nejaké z ebay a zaplatil som takmer 200 USD/50 g. Možno by ste mali prehodnotiť, čo predstavuje malú reakciu

BigBoy72

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
V mojej súčasnej situácii 100 g predstavuje malú reakciu,
Ježišmarjá, 200 USD/50gs? To, že 100gs nie je reakcia malého rozsahu, je váš názor a máte naň právo, dohodneme sa, že nebudeme súhlasiť. Dokonca aj 160 dolárov za kg je veľa, odkiaľ beriete prekurzory?
Tiež nechápem, ako nečinné mrhanie časom pridáva hodnotu bk4? Mám na práci sračky, ktoré sú v rámci mojich možností, nie je možné, aby sa mi balík dostal rýchlejšie tým, že naň budem myslieť.

Last edited: