Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Etazén (etodesnitazén)

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Pracoval niekto s touto chemikáliou? sú výsledky miešania heroínu s ňou dobré? počul som, že je bezpečnejšia ako fent. ale stále veľmi silná. nie som si istý, aké sú cesty použitia a či sa oplatí, keď sa zmieša s heroínom, takže ak niekto vie viac, budem vďačný. môžem diskutovať aj o syntéze, ak by mal niekto záujem.

A0CNPnqdWM

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
315
Dobrý deň!
Vzhľadom na dostupné údaje z predklinických štúdií je etodesnitazén (a iné psychoaktívne látky z tejto skupiny) pri ekvivalentných dávkach extrémne toxický a terapeutický pomer medzi analgetickou a respiračnou depresívnou aktivitou je veľmi úzky (pri intravenóznom použití). A pri perorálnom užívaní je veľká pravdepodobnosť, že sa vyskytnú len vedľajšie a analgetické účinky bez eufórie.
Neodporúčam ho miešať s heroínom. To, že táto psychoaktívna látka je bezpečnejšia, je mýtus (ak vezmeme do úvahy údaje z výskumu). Podľa Walkera E. A. a Morgana M. M. sú tolerancia a závislosť rovnaké ako pri morfiu.

Ak chcete vedieť viac informácií - kontaktujte ma!

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Ďakujem vám za vaše postrehy, veľmi si ich cením. a čo fajčenie? mám na tento ROA zmiešané názory. poskytuje podľa vašich skúseností dobré výsledky jeho nasýtenie rastlinnou hmotou? tiež nemôžem nájsť informácie o rozpustnosti. acetón, IPA?

JustFuckMyShitUpFam

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Bolo by to skvelé! Je tento RC ešte niekde k dispozícii?

RCvendor4

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
je dobrý, ale vôbec nevydrží dlho ako fenty