Question Dostane vás balzamovacia kvapalina do opojenia?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Ako dlho trvá opojenie?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Aby to nebolo dvojzmyselné, nazvime to formaldehyd. Áno. Určite vás to nadopuje. Mám ho doma, ale odmietam ho vyskúšať, pretože poznám chlapíka, ktorý na jeho fajčenie takmer zomrel. Odviezli ho do nemocnice a nedýchal. Dal som svojmu dílerovi pervitínu 15 ml v malej nádobke " pre jeho otca", povedal. Vzal to do motela so švábmi a za hodinu predal všetko do posledného kúska. Namáčal si cigarety. Priniesol mi späť 50 dolárov a chcel ďalších, ale sú to 60-roční muži a jeden z nich skončí na smrť, tak som mu povedal, že mu možno predám z ďalšieho litra. Aj tak ho potrebujem na výrobu metylamínu.
Môžeš sa sfetovať aj fajčením freónu, ale to ťa tiež zabije

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Čítal som tiež, z čoho sa dá extrahovať PCP, pesticíd pre farmárov, ale nie je ľahké ho nájsť,.Myslím, že v USA šnúrkujú cigarety v PCP tekutine, ale nazývajú to aj balzamovacia tekutina.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Existuje herbicíd, ktorý je primárne metylamín, je to zaokrúhlený, ale starý vzorec. Ak by existoval pesticíd, ktorý by mal v sebe pcp, vedel by som to, strávil som 100 hodín hľadaním prekurzorov a drog v domácich výrobkoch. Hovorí sa tomu "mokrá" cigareta. Je to formaldehyd. Nie je to len balzamovacia tekutina, ale vo veľkej miere sa používa aj v taxidermii. V PCP nie je žiadna balzamovacia tekutina. Formaldehyd je užitočné činidlo pri výrobe mnohých drog a prekurzorov. Má niekoľko názvov. Formalín, paraformaldehyd je podobný,formalín, metanal (nie metanol)metylénoxid, paraform a 10 ďalších vecí. Je to HCHO a má podobnú štruktúru ako acetón ( uhlík s w vodíkmi a kyslíkom s dvojitou väzbou na vrchole, aldehyd)

• Like
Reactions: vis