Question aktuálny zoznam Predchodcovia EÚ?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
Dobrý deň,

V súčasnosti hľadám aktuálny zoznam predlôh v EÚ.

Viem, že tento zoznam nemožno brať na 100 %, pretože mnohé látky sa môžu nazývať prekurzory bez toho, aby boli v tomto zozname.

Hľadal som dlho, ale našiel som len tento z januára 2023 (Nemecko).

Attachments

• 3h5N6jdVHO.jpg
    3h5N6jdVHO.jpg
    686.9 KB · Views: 57

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
V súčasnosti nie je k dispozícii aktuálny zoznam predikátov. Neexistuje ani zoznam prekurzorov. Existuje toľko možností, že zoznam by mal 1000 chemických látok

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
V každom prípade vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
Myslel som si, že v Európe bude tiež niečo podobné ako v USA, ktoré ,,list of schedule"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,309
Deals
1
K dispozícii sú zoznamy nelegálnych drog. 1-5. Existuje zoznam sledovaných chemických látok, z ktorých mnohé sú prekurzory. Iné sú reaktanty a činidlá. Existujú zákony proti analógom drog, čo v podstate predstavuje nové drogy, ktoré neboli oficiálne zaradené do zoznamu drog. A to je veľmi dôležité. MDPV, metanol mefedron, všetky kedysi spadali pod zákon o prekurzoroch, ale v súčasnosti sú už v zákone osobitne uvedené. Tieto analógy a prekurzory drog sú rovnaké na celom svete, takže ak hľadáte názvy alebo nápady, môžete sa pozrieť do našej legislatívy alebo sa môžete pozrieť na Alibabu alebo na trh tu, čo predávajú Číňania.