Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Nákup prostredníctvom pracovnej spoločnosti

Bhuro

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Dobrý deň všetkým. môj kvíz je mám štátom registrovanú [ práca ]spoločnosť môžem nakupovať chemikálie online prostredníctvom.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
v závislosti od toho, kde žijete, ako ak žijete v Číne alebo Indii, áno, môžete, pretože to nie je prísne regulované. ale ak ste v USA alebo Európe, neodporúčam vám používať niečo, čo je priamo spojené s vami na nezákonné účely.

Bhuro

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
áno, ale teraz to nie je možné. pretože sum fuckes kupujú metanol a predávajú je vodku. takže 42 ľudí zomrelo.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
hmmmm. v Indii áno, je to možné. len pred niekoľkými rokmi bolo v gudžaráte zadržaných 700 kg mefedrónu. bruh 700 kg v jednom obchode, stále rozmýšľam, kde vzali tie prekurzory v obrovskom množstve (zrejme od vládou registrovanej spoločnosti). takže vaša cesta sa mi zdá dosť jasná.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Áno, môžete to urobiť. Musíte to však urobiť inteligentne. Ak si objednáte celý balík napríklad na výrobu kokaínu, môžete mať problémy.